Murat sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç İhale'de Araç Satışında Güven Sorunu

20 Kasım 2024 00:19

12.11.2024 tarihinde Otokoç İhale'den araç aldık. Şimdiye kadar ikili ilişkiler adına sessiz kaldık fakat bu firma, ihalede sattıkları araçların arkasında durmadığı gibi, araçta çıkan sorunlarda e-posta gönderiyorsunuz, gelen cevap hep aynı: Hazır yazı gibi, 'mekanik ve elektrik ekspertiz garantisi yok' diyorlar. Ekspertiz açıklamasında yazılmayan sorunlar da Otokoç hatası. Aldığımız aracın arka otomatik sürgülü kapıları çalışmıyor. İletişime e-posta gönderdik, 'biz destek veremiyoruz' diyorlar. Sizden bu insanlar neden araç alıyor? Güven duyduklarından. Etik olun biraz, sattığınız ayıplı mal ve hataları gizleme yerine geçiyor. İnsanlar bu şekilde araba satmıyor. Bırakın onu, aracı almaya gittik, takviye ile aracı çalıştırdılar. Bu nasıl kurumsallık? 5 senedir en az 10 veya 15 hatalarınızı göz ardı ettik, sineye çektik. Bu yazıyı her forumda, her yerde paylaşacağım. Otokoç'a yakışmayan ilgisizlikten ve parasını alıp sattığı aracın arkasında durmayan bir firma. İşlerine geldiği gibi davranıyorlar. Başka ihale yerlerinde her zaman destek veriyorlar. Nerede ne kadar Forum var ise her yere yazacağız.

22 Kasım 2024 17:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Kasım 2024 13:04

Bu cevap pozitif bir cevap değil kapıları çalışmayan aracı satıp sonrasında mekanik ve elektrik garantisi vermiyoruz diyorsunuz ve mesajı yazdığınızdan bugüne halen daha çözüm yok dediğimiz mekanik veya elektrik garantisi ok fakat kapıları açılmayan bir araç satmak ve kapıları açılmıyor diye açıklamaya yazmamanız ve sonucunda parayı hesabınıza alıp satışı yapıp aracı teslim almaya gittiğimizde otomatik kapıları açılmayan bir araç teslim. Ediyorsunuz ayrıca araç marş basmıyor çalışmadı takviye yapıyorsunuz Antalya Ford da ihale aracını teslim ederken bunun neresi kurumsallık? Biz bırakın bu şekilde araç satmayı ekranda lamba yansa satacağımız aracı kontrol ettirip müşterimize tam şekilde teslim ediyoruz bizlerde araç alim satım yapıyoruz bu şekilde hiç araç satamıyoruz bize dönüş yapacağınızı halen bekliyoruz sizde haklısınız suç sizde değil size güvenip araç alan bizlerde Otokoç ta güvenin adresi bu şekilde mi çözümleme yapılıyor bir sorgulama yapınız kendinize ayrıca araç aldığımızda ödeme yapamazsak cezalı iptal etmeyin çok iyi biliyorsunuz sattığınız aracın otomatik kapıların beyni bozuk...

Serkan
Serkan

Murat bey bizde esnafız, dediklerinize harfiyen katılıyorum ve söylenecek çok şey var ama buraya yazmak istemiyorum. 3 senedir 100 ün üzerinde araç aldık ama dedikleriniz gibi çalışıyorlar.

Murat

Halen daha çözüm yapmadılar geri dönüşte yapmadılar ayrıca aracın sanjuman da arızalı halen daha aldığımız günden bugüne kadar serviste bekliyor araç kendilerinden araç alıp. Odemezsek iptal bir de ceza işlemi ayrıca sorun Olduğunda destek yok hizmet yok

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
10 Eylül 2023 08:59
Otokoç İhale Ayıplı Mal Sattı, Zararım Var
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
26 Temmuz 2024 10:55
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç'tan Aldığımız Araçta Beklenmedik Lokal Boya Sorunu

Neslihan