Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Tost Makinesi: Isıtma Sorunu Ve Garanti Süreci

06 Kasım 2024 00:29

Yerli üretim yerli marka diye Onvo tost makinesi aldım, daha 2 hafta ancak oldu ve alt taban maalesef artık ısıtmıyor, üst tabandan da her seferin de yanık plastik kokusu geliyor. Korkarım ki yakın zaman da oda bozulacak. Satın aldığım yerden görüşme sağladığım da, bana garanti belgesi ve faturasını kase yapıp ürünü servise gönderelim diyor. Ürün henüz 4 kez kullanıldı ve yeni aldığım bu ürünü neden servise gönderiyorum anlamış değilim? Normal şartlar da bu ürünün değişimi yapılması gerekmiyor mu. Sayın Onvo yetkilileri yerli üretim diye katkı bulunmak istiyoruz fakat hangi yerli marka elektronik ürün alırsam kesinlikle bir sorun yaşıyorum. Bu ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde üst tabanın bozulmasını beklemeden kendim ateşe vereceğim ürünü. Sonrasın da sosyal medya da alev alan Onvo marka tost makinesini izlersiniz. İyi günler

06 Kasım 2024 10:03 (Şikayetten 9 saat sonra)
08 Kasım 2024 11:19

Firmadan hiçbir yetkili dönüş yapmadı, sorun çözülmüş değil.

08 Kasım 2024 11:20

Yerli firma olsun diyoruz milliyetçilik yapıyoruz ama yerli firmalar henüz maalesef üst düzey kurumsal bir hizmet veremiyor.

11 Kasım 2024 19:49

Neredeyse 1 hafta geçti ve ne yazık ki hiçbir Onvo yetkilisi problemi çözmek için arama yapmaya tenezzül etmedi.

12 Kasım 2024 10:01

Tahsin Bey, Sizleri aradık fakat ulaşım sağlayamadık, yaşadığınız problem ile ilgili cihazın servis kontrolünden geçmesi gerekir. Değişim talebiniz var ise servise teslim ettiğinizde taleplerinizi iletebilirsiniz, değişiminiz o şekilde değerlendirilecektir. İyi günler.

12 Kasım 2024 10:20

Değişim yapipmakacaktir deseniz daha samimi olurdu. Cihazı garantiye göndereceğim tekrar dan geri göndermeyin istemiyorum.

17 Kasım 2024 01:09

Dedikleri şey, daha 2 haftalık ürünü garantiye gönderin içini açıp baksınlar yapıp geri göndersinler. Kesinlikle değişim yapmıyorlar. Yerli markamı Allah korusun bir daha.

Aldığım Onvo Tost Makinesi Kısa Sürede Bozuldu, Memnun Kalmadım

Turgut
20 Mayıs 2025 01:15
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
30 Aralık 2024 15:27

Onvo Tost Makinesi Garanti Sorunu Ve Destek Eksikliği

Emrullah
19 Şubat 2025 00:19
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Tost Makinesinin Menteşesi Garanti Kapsamında Değiştirilmiyor

Çağdaş