Turan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android TV Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Turan
04 Aralık 2024 23:54

G***** G*** adına satın aldığımız Onvo Android TV (054*****110) 12 Kasım'da Onvo servisine televizyon arızası için başvurduk, ekranda animasyon dönüyor, açılmıyor diye. Servis, yazılım yüklenmesi lazım, merkezden yazılım gelince geliriz dedi. 20 Kasım'da servis geldi. 'Burada olmuyor' diye anakartı söktü götürdü. Bir hafta geçti. Onvo müşteri hizmetleri ile görüştük, neden uzun sürüyor diye. 23 Kasım'da servis kaydı açıldığını söylediler. Burada bir yanlışlık var, aradığımda 12 Kasım'da servis kaydı açılması lazım. 03 Aralık'ta televizyon yapıldı. Anakartı takıldı, sorun yoktu, akşamına ekran parlamaya, kararmaya başladı. Ekran iyi monte edilememiş, kenarlarından ışık saçıyor, şikayetçiyim. Televizyon ya değiştirilsin ya da para iadesi yapılsın, devamlı böyle çile çekemeyiz.

05 Aralık 2024 07:20 (Şikayetten 7 saat sonra)
09 Aralık 2024 13:54
Turan
16 Aralık 2024 15:53

Merhaba Sedef hanım bir ayı geçti arıza yapalı bir aydır kullanamıyorum bu TV yi bu nasıl sorumsuzluk servisinizi düzeltin montaj birleştirme yapamayan tamirci servis mi olur birleştirememiş temassızlık var belli ekran gidip geliyor Wi-Fi si önceki gibi iyi değil bağlantı sorunları çıkıyor. Bu kadar mı ucuza kaçtınız bir daha Onvo ne alırım ne tavsiye ederim değişim talep ediyorum onaylamıyorsunuz TV haşat oldu sök tak yapmaktan

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon LED Ekranda Beyazlık

Sinan
14 Kasım 2023 11:28
Fatmanur sonuçtan memnun

Fatmanur
03 Temmuz 2024 15:08
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
02 Ağustos 2023 23:26
Onvo TV Bozuk Ürün
Onvo TV Bozuk Ürün
Gören sonuçtan hiç memnun değil

Gören
07 Eylül 2023 07:24
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
22 Ocak 13:41