Tan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android TV Şikayet

Onvo Android TV Şikayet
15 Mart 2024 11:14

Onvo marka bir Android TV aldım fakat bu kadar pişmanlık duyacağımı tahmin etmemiştim. Cihaz ilk kez servise gittiğinde yaklaşık bir ay boyunca orada kaldı ve ana kart ile yazılım gibi parçaları değiştirildi. Şu anda yine servis kaydım açık ve TV çalışmıyor, 'sinyal yok' uyarısı veriyor, kanal numaralarını kaybediyor, kumandayı algılamıyor ve çok yavaş tepki veriyor. Ramazan ayında sabrımı korumaya çalışıyorum ve sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Durumu yasal yollara taşımak istemiyorum ancak bunun gerekip gerekmediğinden emin değilim. Eğer Onvo gerçekten kurumsal bir firma ise, TV'nin başka bir modelle değiştirilmesini talep ediyorum ve firmanın bu durumun arkasında durmasını bekliyorum.

16 Mart 2024 08:27 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

18 Mart 2024 13:44

Hiç kimse beni aramadı süreç çok fazla uzadı çözüm bulamıyorsunuz anladığım kadarıyla tek yol hukuki süreç başlatmak olacak

18 Mart 2024 14:56

Onvo TV İle Hayal Kırıklığı: Lisanssız Android Sorunu

Berke
12 Şubat 2025 11:50
Onvo TV İle Hayal Kırıklığı: Lisanssız Android Sorunu
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
02 Ağustos 2023 23:26
Onvo TV Bozuk Ürün
Onvo TV Bozuk Ürün

Serkan
04 Ocak 2024 00:45

İsa
06 Ocak 2025 17:15
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android TV'de Kanal Geçişleri Ve İnternet Bağlantısı Sorunu

Tuncay