Yunus
18 Nisan 2024 14:29

Obilet.com'dan ailem için uçak bileti aldım, ancak bir aksilik çıkınca biletleri açığa almak istedim. Kendilerinin belirttiği alt yapılarına ait olan bu (0212 963 03 53) numaradan biletlerin açığa alınma işlemini 2620 TL karşılığında gerçekleştirdik. Yukarıda yazdığım numarayı aradığınızda, Obilet.com müşteri hizmetlerinin sunduğu tüm hizmetleri sunuyor; bilet alımı, iptali gibi. Ancak açığa alındığını düşündüğüm biletler aslında alınmamış. Uçuş tarihinden ileri bir tarihte biletleri kullanmak istedik ve biletlerin açığa alınmadığını, dolayısıyla uçuş tarihinden sonra geçersiz olduğunu gördük. Obilet, arayıp işlem yaptığım numaranın kendilerine ait olduğunu kabul etmeyerek beni mağdur etti. 8200 TL'lik bir kaybım var ve mağduriyetimin giderilmesi için bir niyetleri yok. Belirttiğim numara Obilet.com'a dair işlemleri gerçekleştiriyor ve sizi direkt olarak Obilet.com müşteri hizmetlerine bağlıyor. Bu sebeple Obilet.com'a dair yaşadığım sorunları mahkemeye taşıdım.

19 Nisan 2024 17:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Nisan 2024 15:54

Merhaba Yunus Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan

10 Temmuz 2024 12:13
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
03 Mart 2025 19:41
"Hüsamettin bey e çok teşekkür ederim. Firmadan bir daha herhangi bir bilet almayı düşmememe rağmen Hüsamettin beyin yaklaşımı sayesinde fikrim yumuşadı."
Obilet Bilet İadesinde Büyük Mağduriyet