Ece sonuçtan memnun

Normod Showroom Çalışanlarının Terbiyesizliği

29 Nisan 2023 19:45
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Geri dönüşünüz için teşekkür ederim”

Merdivenköy-Göztepe normod mağazasında evime koltuk bakıyorum online olarak almaktansa görüp dokunup bakarak alışveriş yapmayı tercih ettiğim için showroomlarına gitmeyi tercih ettim satın almadan önce. Çalışanlar bir hoşgeldiniz bile demediği gibi saat 18:50 gibi zaten kapanacakları için huzursuzlanmaya başladılar. Neyse aklımda birkaç soru var yüzüne bakan insan yok her şeyi geçtim bir yandan acele ediyorum. 19:00'da kapanacağı için saat daha 19:00 olmadan çalışanlar bizim duyacağımız tonda anahtarı da verelim bari, hakikaten ya bu nedir yatıya da kalsınlar gibi laflar etmeye başladı. Bu nasıl bir terbiyesizlik nasıl bir saygısızlık tam çalışma disiplinlerini anlamadım ama sanırım bir müdür vs başlarında yok ki bu kadar rahatça müşteri postalanabiliyor. Saat 19:03 de residance dan çıkmıştım. Hayatım boyunca hizmet sektöründe çalıştım. Gerek 1 dakika gerek para kazanacaksam 10 dakika gerekse müşteriyle ilgilenirken 1 saat geç çıktım işimden. Bu ne iş ahlakıdır, ne saygıdır aşırı iğreti edici davranışlarından ötürü kınıyorum. Terbiyesizleşmek istemiyorum o kadar sinirliyim ki elimden ne geliyorsa yapacağım uğradığım bu tavır karşısında. Umarım çalışanlarınızı disipline edici bir yaptırımız vardır, olacaktır!

30 Nisan 2023 13:15 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminizi iyileştirebileceğimize emininiz. Ekip olarak sizinlerle detaylı iletişime geçmek istiyoruz. İletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica edebilir miyiz? Sevgiler

06 Mayıs 2023 10:13

Merhaba E** Hanım, Tarafınıza 02.05.2023 ve 04.05.203 tarihlerinde arama gerçekleştirdik ancak sizlere ulaşamadık. Müsait olacağınız gün ve saat aralığı iletebilirseniz size 0850 307 1552 numaralı hattımızdan ulaşmak isteriz. Sevgiler

Ece
07 Mayıs 2023 13:29

850 diye açmamış olabilirim dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

08 Mayıs 2023 13:40

Merhaba, Telefon görüşmemiz üzerine sizleri tekrar ağırlamak adına deneyim merkezlerimize bekliyoruz. 🌸 Keyifli haftalar dileriz.

Ece
09 Mayıs 2023 18:19

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim

Özge sonuçtan çok memnun

Normod'dan Alınan Pati Dostu Koltukların Kısa Sürede Deforme Olması Ve Gıcırtı Sorunu

Özge
06 Aralık 20:07
normoddan-alinan-pati-dostu-koltuklarin-kisa-surede-deforme-olmasi-ve-gicirti-sorunu-3.jpg
normoddan-alinan-pati-dostu-koltuklarin-kisa-surede-deforme-olmasi-ve-gicirti-sorunu-1.jpg

Satışta Vaat Edilen Özellikleri Karşılamayan Koltuk Kumaşı Ve Çözülmeyen Sorunlar

Aslı
29 Kasım 14:07
satista-vaat-edilen-ozellikleri-karsilamayan-koltuk-kumasi-ve-cozulmeyen-sorunlar-2.jpg
satista-vaat-edilen-ozellikleri-karsilamayan-koltuk-kumasi-ve-cozulmeyen-sorunlar-1.jpg

Pelinay
09 Temmuz 23:20