Netgsm Hotspot Kişisel Erişim Noktası Açılmıyor

Muhammed'in Teşekkür Mesajı
Yapılan çok basit bir ayardı. Netgsm den sadece bu ayarın operatörlere söylenmesi ve arayan kişiyi mağdur etmeden çok hızlı bir şekilde çözüm sağlamasını beklerdim.

Netgsm operatörüne geçiş yaptım. Telefonum Iphone11 (hotspot) kişisel erişim noktasını açamıyorum. 21.04.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım bana pazartesi geri dönüş yapılacağı söylendi ama hiçbir geri dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda da maalesef 15dk dan önce ulaşamıyorum.

29 Nisan 2024 16:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Muhammed Ö. , Sorununuzu çözmek adına sizinle iletişime geçtiğimizi bildirmek isteriz. Yaşanan aksaklık için özür diler, sorununuzun çözüldüğünü belirtmekten memnuniyet duyarız. Her türlü soru ve yardım talebiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz Saygılarımızla,

Muhammed
30 Nisan 2024 10:02

Muhammed
30 Nisan 2024 10:05

Bu sorunla karşılaşan kişiler için çözüm önerisi olması için çözümü buraya yazmak istedim. Ayarlar->Hücresel->Hücresel Veri Ağı-> Bu sayfada Operatörün ayarlarını kullan işaretli geliyor onu kaldırın. Hücresel Veri kısmındaki apn ye küçük harflerle internet yazın ayrıca listenin en altında Kişisel erişim noktası kısmındaki apn ye de küçük harflerle internet yazın bu kadar.

11 Ekim 2024 12:51

Muhammed kardeşime çözümü buraya yazdığı için çok teşekkür ediyorum. Umarım Netgsm de bu çözümü otomatik olarak yapar veya bunu sitesinde bir yere yazar.

23 Ağustos 2024 09:42

3 aydır netgsm kullanıyorum. Yazılan bu saçma sapan yorumlara da anlam veremiyorum. Kargo ücreti istiyor diye şikayet yazmışsınız. Gidin o zaman aynı tarife için 450 TL alan ama sizden hat için ücret almayan operatörleri kullanın. Bir kere 50 TL kargo ücreti ödememek için her ay Netgsm'in 170 lira aldığı tarifeyi 420 TL'ye başka operatöre ödersiniz. Ben çok memnunum. Zaten 30 yıldır kullandığım operatörle aynı altyapıyı kullanıyor. Tek endişem taahhüt olmaması. Şu anda 170 lira ödüyorum ama 3 ay sonra mevcut tarifeme 400 lira derlerse üzülürüm.

Netgsm Geçiş Sonrası Şebeke Sorunu

Netgsm hattımı taşıdım, 05.11.2024 tarihinde hattımın geçiş işlemi tamamlan...

1 Destek

Netgsm Müşteri Hizmetleri Başarısızlığı

Netgsm numaramı taşıdım ancak mobil bağlantıda sıkıntı yasıyorum telefonu yeniden başlatınca bağlantı sağlanıyor bir gün...

1 Destek1 Yorum

Harun
Netgsm Oyun Sunucularına Giriş Yapılmıyor

Netgsm OyunSunucularına Giriş Yapılmıyor

Şafak
Netgsm İnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Netgsmİnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Levent