Multinet Multigift Ve Media Markt İş Birliği Beceriksizliği

10 Ocak 2024 13:45

Firmam tarafından bana yılbaşında Multigift kartı verildi. Bu kartı istediğiniz (belirtilen) markaların hediye kartına dönüştürebiliyorsunuz. Bende Media Markt'a dönüştürdüm. Yaklaşık 7 iş günü kartın dönüşmesini bekliyorsunuz. Dönüştükten sonra hem multiflex in müşteri hizmetlerini aradım hem de media marktın müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettim. İkisi de oluşturulan kod ile işlem yapabileceğimi belirtti. Sınırlı sayıda olan ürünü Anadolu yakasının bir ucundan Avrupa yakasının bir ucuna Media Markt mağazalarından birine almaya gittiğimde Media Markt çalışanlarının konu hakkında en ufak bir fikirleri olmadığını gördüm. Multinet, Flex, gift müşteri hizmetlerine ulaşmak için önce WhatsApp'tan yazdım. Bağlanan kişi gram sizin sorununuz ile ilgilenmiyor. Sadece otomatik yanıtlar veriyor robot gibi. Güç bela telefonda bağlandım. Orada da durum farksız. Dijital kod ile işlem yapabilirsiniz diyor telefondaki kisi bende diyorum ki Media Markt kasiyerinin bundan haberi yok. Bilgilerinizi alıyım kontrol edelim size dönüş yapalım a döndü olay. Gerçekten dalga mi geçiyorsunuz ya. Ben iki tarafı da arayıp sormuşum. Kullanabilirsiniz demişler. Mağazaya gidince kimsenin bir şeyden haberi yok. İş birliği yapmayın yapacaksanız da prosedürlerinizi karşılıklı iyice öğrenip müşteriyi mağdur etmeyin

10 Ocak 2024 14:23

10 Ocak 2024 14:41 (Şikayetten 56 dakika sonra)
10 Ocak 2024 14:42

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Serhat
09 Mart 2024 13:32