Gürhan sonuçtan çok memnun

Monster Servis Süresi Çok Yavaş

24 Mayıs 2024 00:57
Gürhan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle yakından ilgilendiler. Monster bilgisayara teşekkürler.”

Merhaba. ANK0524***23 numaralı teknik servis kaydı ile teknik servise elden teslim etmiş olduğum Tulpar t7 v20.5 Monster bilgisayar için 3 gündür herhangi bir işlem yapılmadı görünüyor. Yaptırdığım işlem kompleks bir işlem olmadığından bilgisayarı verirken muhtemelen aynı gün alırım diye düşündüm. Kaydımı yapan yetkili de bu yönde tahmini bilgi verdi. Servisi arayıp işimin aciliyetini belirtsem de sonuç alamadım. Bir dünya markası olarak Monster a bu servis süreci yakışmadı. Ayrıca Tulpar t7 v20.5 bilgisayarın menteşe bölgesindeki malzeme kalitesi oldukça düşük. Tasarım olarak da type c ve güç girişinin arkada olması ergonomik değil. Servis sürecimin en kısa zamanda sonuçlanmasını rica ediyorum.

24 Mayıs 2024 01:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Mayıs 2024 10:15

Değerli Gürhan Ç., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Gürhan
24 Mayıs 2024 21:28

Şikayetimle yakından ilgilendiler. Monster bilgisayara teşekkürler.

Bared sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar Dizüstü Bilgisayarda Kronik Menteşe Problemi Ve Sürekli Teknik Servis Mağduriyeti

26 Eylül 13:14
Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:21
Monster Notebook Kategorileri