Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Monster PC Açılmıyor (Tetikleme Sorunu)

26 Ekim 2023 14:34

Merhabalar, Abra A5 V15.2 15.6" Oyun Bilgisayarı sahibiyim. KAR102340638 numaralı teknik servis kaydım bulunmaktadır. 18.10.2023 tarihinde laptobumun kaydı teknik serviste açılmıştır. Sorun olarak Monster'in birçok laptopunda karşılaşılan power tuşuna basıldığı zaman power ışığının 1 saniye yanıp sönmesiyle beraber laptopun açılmama sorunuyla karşı karşıyayım. Kısacası Monster firması için kronikleşmiş tetikleme güç sorunu benim de başıma gelmiş bulunmaktadır.

Laptopum bir daha hiç açılmadığı için devam eden çalışmalarımı içinden alamadım. Çalışmalarıma devam edebilmek için laptobumun tamir edilip bana ulaşması gerekiyor. Teknik serviste uzun bir süredir bekliyor. Bana geri dönüş yapılacak tarih sürekli erteleniyor.

26 Ekim 2023 14:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Ekim 2023 16:50

Değerli Yakup A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talepleriniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

28 Şubat 2025 22:20
Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 16:10
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Yetkili Servis Ve Anakart Sorunları

05 Ocak 2024 21:36