Emre sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisten Gelen Bilgisayarım Hala Sorunlu

Monster Notebook Servisten Gelen Bilgisayarım Hala Sorunlu
28 Eylül 2024 17:22

Merhaba,
Monster abra a5 v15.1 modeli bilgisayarımı ekranda parçalanmalar olması üzerine servise yolladım. Videoda problemi görebilirsiniz. Bilgisayarda donanımsal bir problem olmadığını RAM portlarını temizlediklerini ve Bios pilini değiştireceklerini söylediler kabul ettim. İşlemler yapıldı ve bilgisayarım temiz kurulum önerisiyle birlikte vana geri yollandı. Hard reset atarak bilgisayarımı yeniden kurdum ve bilgisayarımı kullandığın ilk gün servise yollamadan önceki haline döndü :) bunun üzerine servisle görüştüm benden bir video istediler ve gelen mailde bilgisayarınızı formatlayıp sürücüleri güncelleyin diyordu. Bilgisayarımda bir sorun olabilir kabul ediyorum ama servise formatı attığımı sürücüleri güncellediğimi söylememe rağmen alay eder gibi bunları yapın olmazsa yine yollayın demeleri komik. Ayrıca ben bilgisayarımın tamir olduğuna güvenerek bir de adaptör aldım. Şu an o da elimde kaldı

28 Eylül 2024 17:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Eylül 2024 10:56

Değerli Emre C., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Emre
14 Kasım 21:20

Buradan da yazıyorum. Herkese de söylüyorum. Çözüm sunmuyorlar arkadaşlar. Sunuyormuş gibi yapıyorlar. Sadece medya temsilleri iyi

26 Kasım 2023 01:29

29 Ağustos 2023 11:16

09 Haziran 2024 21:09
Salih sonuçtan memnun değil

06 Ekim 2023 11:32
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 17:01
Monster Notebook Kategorileri