Mehmet sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Servisinden Memnuniyetsizlik

Monster Notebook Servisinden Memnuniyetsizlik
12 Ağustos 2023 16:20

Ürünü ömür boyu bakım hizmeti için Kartal'daki Monster servisine gönderdim. Talebim temizlik, termal macun ve ekrandaki temassızlığı çözmeleri idi. Uzunca bir bekleme sonrasında beni aradılar fan ve ekran paneli değişecek diyerek 4580₺ civarından bir ücret istediler. Bataryayı (1500₺) direkt reddettim. Fanlarla ilgili uzun süredir değişmemiş olabilir. Değiştirelim dediler. Sorun nedir dediğimde cevap alamadım. Bunun üzerine ekran panelinin sağlam olduğunu ve bundan emin olduğumu 2 konuşma boyunca farklı arkadaşa anlattım. Daha sonra yetkili olduğunu söyleyen 3. Bir telefon araması aldım. Durumu defalarca test ettiğimi ve sorunun data kablosunda olduğunu ilettim. Detaylı test yapılacağı sözünü aldım. Saat 16.10'da başlayan detaylı test 16.21'de son buldu. 16.25'te yaptığım aramada data kablosu sorunu kabul edildi ve işlem izni verdim. Asıl problem bundan sonra başladı. 3600₺ için gereksiz ısrar eden ödeme alamayan Monster bütün yetkili taleplerime sessiz kaldı. Youtuber dostlarına gülücükler saçan Monster personeli utanmasa azarlayacak ses tonuna geçti ve beni bir daha kimse aramadı. Anlayacağınız ömür boyu garanti ömür boyu masraf olarak bir mağduriyet imiş. Bu metni hazırlarken talepler teker teker kapatılıyor. Fakat panel numarasını anladığım için hiçbir teknisyen görüşme yapmak istemiyor. Sökülen data kablosunu istedim. Bilgisayarı alır almaz data kablosuyla Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Not: destek ekibinden mert beni aramasın kendisinin türkçesini anlayamıyorum. Üzgünüm.

12 Ağustos 2023 16:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 2023 09:59

Ürün ne durumda Cuma gününden bu yana kimse aramadı kargo ile çıkışı yapılmış.

14 Ağustos 2023 10:37

Değerli Burak A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servis Sonrası Bilgisayarım Bozuldu, Mağduriyetim Giderilmiyor

06 Mayıs 00:55

12 Eylül 2024 14:46
Feyza sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 20:23
"Problemimle alakalı Mert bey yakinen ilgilendi ve yardımcı oldu bu kadar ilgili olduğu için çok teşekkür ederim sorunum tamamen halloldu ve ücretlendirme iptal edildi"
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar Bakımında Virüs Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

24 Kasım 2024 20:27
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sonrası Sürekli Arızalar Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

04 Haziran 15:38
Monster Notebook Kategorileri