Murat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisinde Çözülemeyen FPS Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

11 Aralık 2024 00:55

Monster Notebook'un bakım hizmetinden yararlanmak ve FPS sorunundan dolayı oyun oynayamadığım için servise gönderdim. Servise 4.12.2024 tarihinde ulaştı. Sorunun 2 adet fan ve pilden olduğunu söyleyerek 3750 TL ücret talep ettiler. Sorunum çözülecekse ücreti ödeyeceğimi söyledim. Ardından ücreti ödeyip parçalar değişti ve sorunun düzeldiğini tekrardan söylediler. Laptop 10.11.2024 saat 16.30'da elime ulaştı. Ben hem 1 hafta bekleyeyim hem ücret ödeyeyim hem de laptop elime ulaştığında hâlâ aynı sorunumun devam ettiğini göreyim. Arkadaş, siz serviste bu cihazı nasıl test edip parça değişimine karar verdiniz? Bu nasıl bir iştir böyle? Oyunlarda sürekli takılıyor, FPS düşüyor ve ağır çekimdeymiş gibi görüntü geliyor. Diyorum sorununuz çözüldü diyorlar, bir de ücret talep ediyorlar! Ücret iadesi istiyorum ve sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum. Bu, Monster gibi bir firmanın ayıbıdır. Buraya çekmiş olduğum videoyu da ekliyorum. Bana şu videodaki gibi cihazı teslim ettiniz, gerçekten büyük ayıp, bir de paramla rezil oluyorum.
Cihazım Tulpar T5 V21.4.1

Murat
26 Aralık 2024 23:48

Hala etkileşime geçmediler böyle marka olamaz

Deniz
08 Ekim 2024 11:00
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 V22.2 Bilgisayarımda Sürekli Tekrarlayan Fan Ve FPS Sorunları

Onur
26 Temmuz 21:57

Enes
19 Ağustos 2024 04:20

Ahmed
15 Temmuz 2023 19:04
Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Monster Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

Aytuğ