Başak sonuçtan çok memnun

Monster Menteşe Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Monster Menteşe Sorunu Ve Servis İlgisizliği
25 Ocak 2024 15:11
Başak'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumla ilgili Mert Bey hemen iletişime geçti ve çözüldü teşekkür ediyorum kendisine ilgi ve alakası için.”

Monster Tulpar bilgisayarımı çok normal bir şekilde kapatmama rağmen menteşesi kırıldı. 17 Ocak Çarşamba günü Ankara servisine bıraktım. Servis süresinin 3 ila 7 iş günü arasında olacağını söylediler. Hatta tekrar tekrar sordum en fazla 7 gün dediler. 19 Ocak'ta benimle iletişime geçildi ve ücret hakkında onayım soruldu (1400 TL). Onayımı verdim yaklaşık iki saat sonra SMS geldi ve "uzun süreli test aşamasındadır" yazıyordu.

Bugün tarih 25 Ocak hala uzun süreli test aşamasında. Günde bir kez arayıp bilgi almaya çalışıyorum benim zaten servis takip linkinden görebildiğim şeyi bana söylüyorlar:
"Bilgisayarınız uzun süreli test aşamasında evet biraz fazla uzun olmuş bu konu hakkında aciliyetinizi bildirdim."
Her gün aynı cümleyi duyuyorum başka hiçbir bilgi yok. Ben onu görebiliyorum zaten sizin sistemde farklı bir şey gözükmüyor mu veya onlarla iletişime geçip bir şeyler soramıyor muyuz diyorum yine aynı cümleyle cevap veriyorlar.
Menteşenin neyinin testi yapılıyor yaklaşık 6 gündür anlamış değilim. En azından problem nedir bunu öğrenmek istiyorum. Malzeme yoktur, kargodadır, menteşe yerine takılamamıştır bir sebep söylerler anlarım herhangi bir şey söylemiyorlar.

Daha önce bilgisayarımı bir kez erken saatte bakıma bırakmıştım akşam hemen aynı gün geri vermişlerdi. Şu anda hem arıza var hem bakım yapılacak ama daha arızayı bile bitirememişken bakım ne kadar sürecek bilmiyorum.

Benim kendi servisine bırakma sebebim onların daha kolay ve hızlı bir şekilde malzemeleri bulabilmelerine yapabilmelerine inandığım içindi.
Kendi servisi bu kadar oyalıyorsa normal bir bilgisayar servisine bıraksam aylarca beklemek zorunda kalacaktım demek ki.
Sadece benim bilgisayarımla ilgilenecek değiller, her gün kapatıp açıp acaba kırılıyor mu diye kontrol de etmeyecekler neyin testi ne yapılıyor bilgisayarım ne durumda hiçbir bilgi yok.

25 Ocak 2024 15:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Ocak 2024 16:53

Değerli Başak Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Başak
Başak
25 Ocak 2024 17:13

Numan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 16:40
Cemal sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 02:31
"Merhabalar, makinemin 2. Kez aynı arızayı vermesi sonucu Mert bey ile görüşmemizden sonra teknik servis ürünümün değişimine karar verdi. Satın aldığım ürünüm şu an üretimde olmadığı için 1 (bir) üst model ile değişim yaptılar ve bununla ilgili olarak herhangi bir ödeme almadılar. Monster firmasını bu yaklaşımından dolayı önce tebrik ediyor sonrasında da ilgili tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Saygılar."

Monster Notebook Teknik Servis Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

12 Mart 2025 12:49