Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 17:39

Hakkında onca kötü yorum okumama rağmen destek kısmının iyi olmasından ve firmanın da ürünlerinin arkasında durmasından mütevellit Monster markasını yeni alacağım laptop için seçtim ve 19/01/2024 tarihinde N11 sitesinden söyleyip 22/01/2024 yılında teslim aldığım Monster Abra A7 V14.5.4 FreeDOS ürünümün kurulumunu başarılı bir şekilde gerçekleştirip sürücüleri kurdum. Gayet iyi bir şekilde çalışan laptopum bir hafta sonra açıldığı zamanlarda zaman zaman donmaya başladı. İş yoğunluğum nedeniyle daha sonra bildiririm dedim devam ettim. Bu bilgisayara ne ıslak Elle temas ettim ne de masam haricinde bir yerde çeşitli istisnalar halinde kullandım. Bu bu istisnalar da, bazı ev işleri yaparken uzağımda müzik çalması için kullanmamdan ibaretti. Nitekim daha onuncu günden itibaren, bu durumlarda şarjı henüz çokça olmasına rağmen kendiliğinden kapanmaya ve bununla birlikte mavi ekran vermeye başladı. Bu mavi ekran verme durumu da her gün tekrar etmeye devam etti ve her seferinde otomatik onarım yapmaya başladı. Bugün ise otomatik onarım da fayda etmedi. Onca ücret ödeyip büyük bir güvenle aldığımız bu elektronik cihazın bu kadar kısa bir sürede kendiliğinden iflas etmesini aklım almıyor. En kısa zamanda destek bekliyorum.

09 Nisan 2024 03:15

Monster beni adeta canımdan bezdirdi. 19 Ocakta aldığım 'canavarım' önce defalarca donma yaşadı. Ardından iki defa çöktü. Temiz kurulum yaptım. Akabinde yine çöktü. İllallah ettim. Servise gönderdim, değişim yapıldı. Değişim yapılan bilgisayarımı 1 Nisan'da geri aldım. Yine kurulum yaptım ve daha ikinci günde ses sorunu, donma, ekranda karıncalanma ve siyah ekran sorunuyla bana yine hayatı zehir etmeye başladı. Akabinde yine temiz kurulum yaptım ama nafile! Değişimin yapıldığına da güveniyorum tabii. Ancak fc 24 oyununda w tuşunun yine tam olarak basmamasını da anlamış değilim. Modele özgü bir şey herhalde!

Siyah ekran sorunu yaşamaya devam ediyorum hâlâ. Yetti artık canıma! Daha kaç defa temiz kurulum yapacağım? Bir Windows ne karar kurulabilirse o kadar kurdum! Hayatta hiçbir USB'den bu kadar verim almamışımdır herhalde. Bu bilgisayar daha kaç defa arızalanacak? Bu bilgisayara önemli bir şey yükleyemeyecek miyim ben? Her seferinde baştan her şeyi yeniden mi yükleyeceğim?

Mesleki eğitimime de lazım olur diye aldım ama bırakın lazım ve yardımcı olmasını, sürekli uğraştırmaktan ve düşünmekten beni eğitimimden se geri bıraktı. Yaklaşık 3 aylık laptopumu bir gün olsun sağlıklı bir şekilde kullanamadım.

Yetti artık. Ya şu laptopu doğru düzgün yapın ve verin ya da tekrardan ama bu sefer doğru düzgün bir değişim yapın. Bu durumu düşünmekten ve uğraşmaktan dolayı her şeyden geride kaldım. Verdiğim paraya yazık. Hiçbir şeye odaklanamıyorum sayenizde bu durumu düşünmekten. Yetti canıma. Beni 3 aydır yeterince uğraştırdınız. Bir de tüketici haklarıyla uğraştırmayın. Yeter!

04 Şubat 2024 17:43 (Şikayetten 4 dakika sonra)

05 Şubat 2024 13:03
06 Şubat 2024 03:04

Monster benimle en kısa zamanda iletişime geçti. Her ne kadar telefona dönemesem de daha sonra aradım ve sorunumu izah ettim. Youtube.com'da bulunan Monster kanalı yardımıyla temiz kurulum yapmam söylendi. Bilgisayarıma geri kavuştum. Şimdilik her şey yolunda. Teşekkür ederim.

09 Nisan 2024 03:37

Değişim sonunda aldığım laptopta yaşadığım yukarıdaki sorunlar dışında mavi ekran sorunu da yaşadım tabii. Akabinde çöktü ve dediğim gibi temiz kurulum yaptım. 10 yıllık külüstür bir başka marka bilgisayarım bir kez olsun bozulmamıştı. Kendimi ödüllendirmek ve iyi bir bilgisayar almak amacıyla, bununla beraber hem arada bir oyun oynayıp hem de mesleki eğitimimde bana katkısı olur düşüncesiyle tercihimi bu marka ve modelden yaptım. Bu düşüncemden gerçekten pişmanlık duyuyorum. Eğitimimde bana bir gram yardımcı olmadığı gibi habire bozulduğu için hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazen laptopta eğitimle alakalı çalıştığım anlarda bile sürekli donarak, bozularak beni canımdan bezdirdi. Her şeye hevesimi kaçırdı. Güzel bir şey olsun dedik, sorun çıkarmadığı gün kalmadı. Yemin ederim, sorunsuz bir günü olmadı bu bu laptopun. Hem ilk aldığım hem de değişimle gelenin. Üstüne iki hafta da serviste bekledi. Şimdi yine ne olacak bilmiyorum! Gece vakti yaşadığım, düşündüğüm şeye bak

18 Nisan 2024 19:19

9 gündür Monster'ın bana "en kısa sürede" ulaşmasını bekliyorum.

19 Nisan 2024 20:00

10 gündür Monster'ın bana 'en kısa sürede' ulaşmasını bekliyorum. Oyun bilgisayarımı sadece video izlemek için kullanabiliyorum. Zira oyunlarda ya bilgisayar çöküyor ya da oyundan çıktıktan sonra siyah ekranla, karıncalanma ile ya da donmayla uğraşıyorum.

Hüseyin sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 23:43

20 Ocak 2024 15:15
Sibel sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 22:23
"Şikayet konusu ile ilgili hemen dönüş yaptılar. Bizi hiç üzmeden çok güzel ve ücretsiz bir şekilde sorunu giderdiler. Firmayı arkadaşlarıma tavsiye etmeye devam edeceğim müşteri memnuniyeti için her şeyi yapıyorlar. Garantimiz bitmiş olmasına rağmen garantili gibi ilgilendiler. Teşekkürler Monster bir kez daha Türkiye'nin en iyi bilgisayar markası olduğunu gösterdi."
Monster Abra A7: Garanti Süresi Biter Bitmez Bozulan Bilgisayar
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 00:17

11 Temmuz 2023 12:35