Serdar sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 Bilgisayar Mikrofon Ve Fan Sorunu

01 Mart 2024 15:14
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Teknik servisten mert beyefendi çok ilgili ve kibardı yardımcı oldu sorunumu çözdü çok teşekkür ederim”

Monster Abra A5 V18.2.1 bilgisayarımı aldığım ilk günden beri oyunlarda mikrofonu kullanırken sesim, yüksek ve uğultulu bir fan sesiyle karşıya iletiliyor. Ayrıca fanım, traktör gibi yüksek bir ses çıkarıyor. Daha önce teknik servise gönderdim fakat sorun çözülmedi. Bu durum ya bilgisayarın kronik bir sorunu ya da ses kartıyla ilgili başka bir problem olabilir. Yardımcı olunmasını rica ediyorum.

01 Mart 2024 15:17 (Şikayetten 2 dakika sonra)

01 Mart 2024 16:54

Değerli Serdar T., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Serdar
01 Mart 2024 17:26

Sana

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum. Tekrardan teknik servise mi gönderdiniz bu sorun için?

21 Haziran 2023 14:37

23 Aralık 2023 14:49