Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebime Olumsuz Yanıt Verildi

17 Ekim 2024 14:52

Ankara Natoyolu şubesi Modalife'dan eşimle birlikte geçen sene mobilya aldık. Ürünleri depoda bekleteceklerini ilettiler. Evim eşyalı ve bu sebepten, taşınma durumumuz olmadığı için ve en önemlisi ihtiyaçtan dolayı ödemenin geri iadesini istedim fakat olumsuz yanıt aldım. Ürünü mağazadan çıkarmış olsam, zaman geçse cayma hakkım olmasa evet haklılar ama ürünü mağazadan depodan çıkarmamışım ve buna rağmen kredili sistem ile ödeme yöntemi olduğu için iade edemeyiz diyorlar. Bu nasıl bir durum. Satarken çok iyi davrandılar, ödeme kolaylığı olsun diye her şeyi yaptılar. Bizse müşteri olarak üzerimize düşeni yaptık. Bütün ödemeleri günü gününe aksatmadan ödedik. Henüz mağazadan depodan çıkmamış ürünü nasıl iade edemiyorlar anlamıyorum. Bu konunun çözümü için başta Tüketici Hakları dahil olmak üzere, ilgili bütün mercilere gerekli başvurumu yapacağım. İade konusunda bana bu şekilde olumsuz yanıt veren, hiçbir şekilde yardımcı olmayan bu firmadan müşterisi olarak utanç duyuyorum. İade konusunda ürünü teslim almadığım halde, ürünlerin iadesine yardımcı olamayacaklarını belirten, Modalife firmasını bundan sonra hiçbir yakınıma asla tavsiye etmeyeceğim. Ben ayrıca Modalife'nin yıllardır müşterisiydim, yatak bazası olsun koltuk takımı olsun ailecek biz bu firmadan alışveriş yapardık ama artık ne ailem ne ben kesinlikle tercih etmeyeceğim. Özellikle firmayı kimseye tavsiye etmeyeceğim. Satarken iyi, iade ye gelince yok edemeyiz. Ve en önemlisi ben daha mobilyaları mağazadan çıkarmadım. Ürün teslimatı almamışım, cayma hakkımı kullanmak istiyorum, Modalife'nin başka bir mağazası iade yaparlar diyor. Mağazanın kendisini arıyorum, yok yapamayız. İademin derhal yapılmasını istiyorum. Yoksa ben de kendi haklarımı kullanarak gereğini yapacağım.
Aradığım ilk mağaza numarası: 0549*****64
Mobilyaları mağazasından aldığımız mağaza numarası: 3123896917
Gerekiyorsa şube müdürleri bu numaraların ses kayıtlarını dinlesin ve söylediklerimi doğrulasın. İademin hemen yapılmasını talep ediyorum.

17 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Sayın Burcu D. Şikayetiniz ile alakalı destek talebinizi aldık ve en kısa sürede sorunu gidermeye çalışacağız. Yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz ve bunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız. Sabrınız için teşekkür ediyor ve sizin için bir çözüm bulmayı umuyoruz. Ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Modalife Müşteri Hizmetleri

Barış
Barış

Kesinlikle katılıyorum

Yasemin
07 Eylül 2023 17:01
Selin sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 20:27
Modalife Kategorileri