Çiler sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 01:06

Trendyol'dan aldığım halı MNG Kargo klikya şubesine 18.11.2023 tarihinde sabah saat 10 da teslim ettim. 3012454486 Teslimat numaralı kargomu 8 gündür yerine ulaştırmadı. MNG Kargo'ya 2 ürün teslim ettim aynı anda Karaca hom mağazasına iade olmak üzere bir tanesini teslim etti diğerini 8 gündür teslimat aşamasında gösteriyor. 2 veya 3 iş gününde teslim edilmesi gereken kargom yok kayıp. Hala yolda gösteriyor. MNG Kargo klikya şubesini aradım urunu teslim ettik diyor fakat alici gelmediğini söylüyor. MNG Kargo'dan şikayetçiyim ürünümü teslim etsin en kısa zamanda ya da zararımı karşılasın

25 Kasım 2023 01:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

26 Kasım 2023 19:07
MNG Kargo Kargoya Verilen Ürünleri Teslim Etmiyor Kaybediyor

Dönüş sağlanmadı MNG Kargo tarafından ilgisiz ve alakasız bir firma asla tercih edilmemesi gerek.

26 Kasım 2023 19:10

MNG Kargo'nun söylediği gibi günlerdir bu kargonun hem müşteri hizmetlerini hem de altınkoza şubesini arıyorum ama maalesef çözüm yok ilgi alaka yok.

27 Kasım 2023 19:48

MNG Kargo!10 gün oldu size her gün yazıyorum müşteri temsilcinizi aradım hala bana dönüş saglamdiniz sadece müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz

Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 17:47
Ümit sonuçtan memnun

21 Temmuz 2023 15:31
"Sonunda Kargo Getirildi ama Parçaları eksikti. Kocam parça kargonun içinden düşüp te görülmemsi imkansız. Sanki bilerek alınmış gibiydi. Firmadan tekrar istemek zorunda kaldım. Teşekkürler..."
Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 12:34
MNG Kargo Trendyol'dan Alışverişimde Yaşadığım Sıkıntılar
MNG Kargo Trendyol'dan Alışverişimde Yaşadığım Sıkıntılar
Emine sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 08:58
"İlgi alaka için teşekkürler hızlı ilgilenildi"

22 Temmuz 2023 12:54

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri