15 Aralık 2024 12:11

Eve İnternet bağlatmayı düşündüğüm için bazı İnternet sağlayıcılarıyla görüşüyordum. Bunlardan biri olan Millenicom size özel indirim yapıyoruz dedi. Ben de başka İnternet sağlayıcılarıyla görüştüğümü henüz karar vermediğimi söyledim. Onlar da bana "Başvurunuzu alalım indirim hakkınız boşa gitmesin. Zaten siz e devlet onayı vermeden İnternet bağlanmaz" dedi. Ben de öyleyse tamam dedim. Daha sonra başka İnternetlerle görüşüp eskiden kullandığım şok nete karar verdim ve onlarla anlaştım. Ertesi güm kuruluma geldiler. Bunların hepsi Türk Telekom'un altyapısını kullandığı için kuruluma da Türk Telekom ekipleri geliyor. Kurulum yapıldıktan sonra bana Millenicom'dan "internetinizi bağlanmıştır, şifreniz şudur" şeklinde bir mesaj geldi. Tabi neye uğradığımı şaşırdım. Çünkü herhangi bir onay vermemiştim. Hemen Millenicom'u aradım ama asla telefonla ulaşamadım. 3 Ekimde WhatsApp hattıyla iletişim kurdum ve e devlet onayım olmadan bunu yapamayacaklarını ve bana da zaten böyle söylediklerini söyledim. Beni müşteri temsilcileri aradı. Hatalarını kabul etti ve interneti aynı gün iptal etti. Modemi de belirtiği adrese gönderdim. 10 kasımda tarafıma bir mesaj geldi. Aynı gün iptal ettiğim internette 1500 TL fatura çıkmış. Müşteri temsilcisiyle görüştüm inceleyeceğiz dedi. Bir süre sonra bana tekrar mesaj geldi. Bu sefer 1000 TL fatura gelmiş. Tekrar aradım. İnceleme yapacağız dediler ama bana geri dönüş sağlanmadı. Bu ay da eski fatura 1000 TL ve gecikme faizi 25 TL şeklinde mesaj gelmiş. Modemi gönderdiğim numarandan sorgulattım. Modemi teslim almamışlar. Sonra da bana modem ücreti yansıtmışlar. Modemi alıcı ödemeli yollamıştım. Ondan dolayı almamış olabilirler. Ben onaylamadığım bir internetin modemini, gönderici ücretini vs ödemek zorunda mıyım. Hem yanlış bilgi verip hem onayım olmadan İnternet bağlayıp hem de aynı gün iptal edip modemi göndermeme rağmen modemi teslim almayarak tarafıma ücret yansıtan bu firmadan şikayetçiyim. Bir hafta içinde bu ücretler silinmediği takdirde aynı başvuruyu Tüketici Hakem Heyeti'ne yazacağım.

Nesli
15 Ocak 13:42

Herhangi bir çözüm bulmadıkları gibi icraya vereceğiz diye tehdit ediyorlar.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 11:57
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 22:21
Ecan sonucu yetersiz buldu