Millenicom Ve Türk Telekom Bir Daireye Fiber Kablo Çekemedi!

Millenicom Ve Türk Telekom Bir Daireye Fiber Kablo Çekemedi!
19 Mart 2024 23:30

Evime fiber internet bağlatmak istediğimde ekipler kapıma kadar geldikten sonra fiber port'undan dairenize hat çekilmemiş, şu an kurulum yapamıyoruz deyip beni başlarından attılar. Hattı ben mi çekeyim sayın Türk Telekom ve Millenicom? Hizmeti sağlayacak olan sizsiniz altyapıyı da sizin oluşturmanız gerekiyor. Evime 2 kere ekip geldi"kablo ve hat çekme işini şeflerimize soracağız" dedi iki ekipte. İhtiyacımın acil olduğunu arayarak hem Millenicom'a hem de Türk Telekom'a ilettim, hiçbir yardımları dokunmadı. Aynı apartmandaki 2. Daireye fiber kablo çekebilmişler ama ne hikmetse sanırım onlar direkt Türk Telekom abonesi ondan yani bir çifte standart durumu var müşteriler arasında. Sorunum çözülmezse iptal edeceğim aboneliğimi. İlla Tüketici Hakları'na mı başvuralım aksiyon almanız için? Sorunumun ekip gönderilip ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

Onur
Onur
22 Mart 2024 16:33

Daire 2ye çektikleri fiber kablosunun ve panonun görüntüsü. Türk Telekom müşterisi değilim diye işi yokuşa sürüyorlar kendi müşterilerine kablo çekmişler ama

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
26 Ağustos 2025 22:45
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Fiber Kablo Sadece Benim Daireme Çekilmedi, Çözüm Sunulmuyor

Barış
31 Ağustos 2025 18:26
Arda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 23:56
Millenicom Fiber Başvurusunda Yaşanan Sorunlar