06 Eylül 2024 15:07

Millenicom üyeliğimi iptal ettirirken modem sizde kalacak, 182 TL cayma bedeli ödeyeceksiniz dendi. Daha sonra iptal ettirilirken de modemi göndereceksiniz diye söylendi. İptal edildikten sonra gönderilen mesajda da; iptal edilen aboneliğinizde kullandığınız 5091E38E99D8 seri numaralı modemi 15 gün içinde gönderi ödemeli olarak 5259685 abone numaranızı da gönderi içinde belirtip; Ömerli Mahallesi Huzurlu Caddesi No:15 / 3 zemin kat Arnavutköy/İstanbul adresine göndermenizi rica ederiz. 14 gün içinde cihaz bize ulaşmadığı takdirde 2.000,00 TL adınıza faturalandırılacaktır. Saygılarımızla. B002 diye bir mesaj geldi. İptal edilme aşamasında ben onaylarken bana neden ücretlendirilme olacağı bilgisi verilmedi. Ben modemi gönderemeyeceğim. Eğer böyle bir ücret alınacağı söylenseydi, ben internetimi iptal ettirmezdim. Gelen mesajda bile ücretlendirileceği bilgisi 2 gün sonra gelmiş. Bana 15 gün içinde demek, 14. günde gönderebilirsiniz demek bu. Birincisi bu, ikincisi kiraladığım ve ücretini ödediğim, bir de geri gönderdiğim üstelik taahhütsüz olan internet paketindeki modemin neyinden bana cayma bedeli alıyorsunuz? Üstelik taahhütlü yaptırdığım internetim taahhütsüz çıktı, ücret arttırımı oldu ve fatura detayında arttırım olacağına dair bir bilgilendirme de yoktu. Artırım olduğu mesajı geldikten sonra girip baktığımda. Arkadaşlar, bu kadar rezil, aradığınızda ulaşamadığınız, karşınızda muhatap bulamadığınız bir internet hizmeti olamaz. Bağlatacak olan bir kez daha düşünsün.

profile profile

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 19:09

06 Ağustos 2024 15:19
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Millenicom Modem İadesini Gönderici Ödemeli Kargo İle Talep Ediyor.

Barış
02 Haziran 2024 22:42