Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 17:29

Millenicom.tr abonelik iptali yaptım, modemi iade kargo ücretini gönderici ödemeli olarak göndermemi istiyorlar. Her türlü ücret alma derdine düşmüşler. Millenicom pişmanlıktır. İnternet olarak da yavaş fiyat olarak da bir anda artış yaptılar. Müşteri olurken her güzelliği yapıyorlar ama abone iptaline gelince is değişiyor. Dönüş yapılmasını talep ediyorum. Dönüş yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. VDSL modem iadelerinin kargo ücretini karşılarken, fiber modem iade ücretini müşteriye ödetmek istiyorlar, abone sözleşmesinin hiçbir yerinde müşteri öder ibaresi yoktur, aksine Millenicom anlaşmalı olduğu kargoya iade edilmesi gerektiği yazmaktadır. Abone numaram 5061892.

11 Ağustos 2023 17:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

14 Ağustos 2023 01:16

Buraya sanki şikayetle ilgileniyormuş gibi gözüküp kimsenin aramaması ya da mesaj atmaması da şaşırtıcı olmadı Millenicom için.

17 Ağustos 2023 09:28

Merhaba, Değerli müşterimiz, iletmiş olduğunuz şikayet çözümlenmiştir. Sorunun çözümü süresince desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

17 Ağustos 2023 10:09

Hiçbir şekilde çözümlenmemiştir, Millenicom pişmanlıktır, kesinlikle uzak durun. Tek dedikleri şey artan fiyatlar dan ötürü kargo bedelini müşteriye ödetmek. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz fiyatlar bize de artıyor, modem kargo fiyatını size ödeten firmadan ne beklersiniz. İnternet fiyatlarını artırırken mesaj atmazlar, aramazlar, müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız, interneti yavaşlatırlar, şikayet edince biraz düzelir öbür gün yine aynı. Şikayete de herhangi bir sıkıntı görülmemiş diye dönerler. Yani üç kuruş fazla verin başınız ağrımasın, çevremdeki herkese de anlattım kimseye de aldırmam, aldırtmam bundan sonra.

Ömer
Ömer

Kesinlikle katılıyorum. Aynı durumu bende yaşadım. İptal ettim. Bana modem gönderim ücretini sen ödeyeceksin denildi. Sözleşme hükümleri gereğince onlar ödemek zorundadır. Millenicom pişmanlıktır ötesi yok.

Sergen sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 12:13
Millenicom Modem Kargo Ücreti

12 Ağustos 2023 17:18
Resul sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:04
Millenicom Kategorileri