Merdan sonuçtan hiç memnun değil

Millenicom Haksız Para Talebi

Millenicom Haksız Para Talebi
28 Mart 2024 15:29

Millenicom müşterisiyim. 10 Günde 3 mağduriyet yaşadım!
1. İnternet abonelik görüşmesinde altyapımın 100 Mbps desteklendiği söylendi ve bu hızda paket aldım. Sonrasında hızım 30 Mbps yukarı çıkmadı. Arıza kaydı oluşturup nedeninin ne olduğunu öğrenmek istedim.
Aldığım mesaj:"arıza kaydınızı aldık ve çözüm için hemen harekete geçtik. Şu anda arıza sebebinizi kontrol ediyoruz. 12 saat içinde sizi tekrar bilgilendireceğiz. Eğer arızanızın çözümü için bina içi veya dişi müdahale ile kablolama vs yapılırsa faturanıza vergiler dahil 399.90 TL işlem ücreti eklenecektir"
Sonra ki mesaj:"Arızanızın kısa sürede giderilmesi için altyapı sağlayıcısı tarafından çalışmalar devam etmektedir"
Sonra ki mesaj:“internet bağlantınızda ki arıza durumu, bina içi veya dışı tesisatınıza yapılan müdahaleler sonucunda çözümlenmiştir. Bu çözüm sonucunda oluşan 399,90 TL tutarındaki ücret faturanıza yansıtılacaktır”
Sorunun ne olduğunun bilgilendirilmesi yapılmadan ertesi gün binaya gelip onay alınmadan işlem yapılmış ve bu hizmet için benden para talep ediliyor. İşlemi bitirip binadan çıktıktan sonra aranıyorum ve sorunun hallolduğu ve tesisat kaynaklı olduğu söyleniyor.
Altyapı kaynaklı değilse müşteriye bilgi verirsin ilk başta. Sorununuz altyapı kaynaklı değil, çözümü ücretli olacak kabul ediyor musunuz diye onay alınması gerek! Telefon operatörünü telefonum çekmiyor diye aradığınızda da firma size sorunun kaynağına bakıyoruz deyip ertesi gün yakınınıza baz istasyonu kurup sorunu çözseler ve bunun masrafını sizden isteseler mesela?
2. Diğer konu internet altyapımın abonelik görüşmelerinde 100 Mbps destekleniyor denildi ve bende 100 Mbps paketi seçtim. Kullanımımdan sonra hız testlerinde 30 Mbps'den yukarı çıkamadığımdan neden kaynaklandığını öğrenmek için arıza kaydı açtım. Arıza çözümü yapılıp iş bittikten sonra Teknik Destek ekibinden telefon geldi ve bana; buranın alt yapısının 70 Mbps kadar desteklediğini,100 Mbps bu lokasyonda göremeyeceğimi söyledi. Anlaşma aşamasında neden 100 Mbps dendi?
3. Diğer konu muhatap bulunamıyor. Firmaya telefonla ulaşılmıyor, WP desteği var. WP desteğinde yaptığım konuşmada sorun ile ilgili sorular sormama rağmen cevap verilmeden sonlandırılıyor.
Kısacası firmanın hizmet kalitesi, politikaları vs. Tüm yorumları size bırakıyorum.
Millenicom mu? Bir daha asla!

Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul

Millenicom Sorunları Bitmiyor

01 Şubat 2024 14:52
Ercan sonuçtan memnun

15 Kasım 2023 18:14
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
06 Kasım 2024 17:29