Aziz sonuçtan memnun değil

Millenicom Abonelik İptalinde Yaşanan Süreç Sorunları

06 Aralık 2024 13:07

Millenicom Abonelik İptali İçin İşkence Süreci

Millenicom aboneliğim ilgilili yaklaşık 4 ay önce iptal için aradığımda çok ısrar edince 3 ay dondurma işlemi yaptım. Daha sonra 3 ayın dolmasına 15 gün kala Müşteri hizmetlerini arayıp iptal talebinde bulundum. İptali için yaklaşık 15 gün önce Müşteri hizmetlerini arayıp iptal talebinde bulundum. Bana iptal kaydının acıdığını sürecin başladığını ve bana ilgili birimin dönüş yapacağı söylendi. Günler geçip kimse dönmeyince ben tekrar aradım. Bana biraz daha sabır etmem gerektiğini işlemlerde sona yaklaşıldığı ve en kısa sürede aranacağım söylendi. Ama arayan yok. Bugün Müş. Hiz numarasını tekrar aradım bir türlü kimse ile görüşemedim. Sesli sitemi aşamıyorsunuz. Sesli sistemde herhangi bir iptal başvurumun olmadığı söylendi. WhatsApp müş. Hizmetlerine yazdım. Orada da yapay zekanın saçmalıkları durmadan cevap yazıp duruyor. "iptal için müşteri hizmetlerini aramanız gerekir" diye cevaplar veriyor.

Ve bugün bana yeni fatura gelmiş. Acil iptal işleminin yapılmasını sağlamam için ne yapmam lazım acaba?

20 Şubat 18:25

Merhaba Millenicom internet aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum. Aylardır başıma gelmeyen kalmadı. Önce iptal kaydı oluşturmanız lazım denildi. Tamam dedik. Kaç sefer aradım size dönüş yapılacak denildi. Dönen olmayınca ben birkaç sefer aradım her seferinde size dönüş yapılacak denildi ama dönen olmadı. Bana donduralım dediler. Sözde dondurma yaptılar. Sonra ben 3 ay donma süresi dolmadan iptal için tekrar aradım. Dönüş yapacaklarını söylediler ama dönüş gene olmadı. Sonra bana fatura geldi. Aradığımda donma süresinin dolmasından kaynaklandığını söylediler. Dedim iptal ettirmek istiyorum. Görüştüğüm müşteri hizmetleri bana kendilerinin iptal işlemi yapmadığını ama en azından iptal işlemi olana kadar donduralım dediler tekrar. Netice itibariyle aylardır iptal ile uğraşıyorum ama bir türlü netice alamadım. Hatta bugün en az 5 sefer müşteri hizmetlerini aradım gene hüsran. Acil iptalini istiyorum

İnternet İptal Talebinde Saatlerce Bekletiliyorum Çözüm Sunulmuyor

05 Kasım 12:38