Eren sonuçtan çok memnun

Maaş Ödemelerinde Sorun Ve Eksik Günlerin Talebi

08 Kasım 2024 16:14

8/11/2024 itibariyle Migros'a istifamı verdim. 263071 sicil numaram okuduğum şikayetler doğrultusunda maaşların yatmasında sorun oluyormuş içeride kalan paranın eksiksiz yatmasını rica ediyorum. Maaş günü 11'i hakkettiğim maaşımın ve içeri kalan 22 günümün yatmasını rica ediyorum

26 Kasım 2024 15:09

08/11/2024 tarihinde Migros'tan istifamı verdim içeride kalan 22 günüm bugün maaş günü olmasına rağmen yatmadı bilgi sahibi olan kimsede yok kaç gün oldu. Eski sicil numaram 263071 sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum içeride kalan paranın yatmasını istiyorum.

11 Kasım 2024 20:13

8/11/2024 tarihinde Migros'tan istifa ettim içeride 23 günlük alacağım para var bu para ne zaman yatar bunu öğrenmek istiyorum fakat muhatap yok. 263071 eski sicil numaram konu hakkında bilgi almak istiyorum. Ksjsjsjsjsjsbsbsbsbdbbzbdbdbxbzbxbxbdbdxd

11 Kasım 2024 19:09

Migros'tan 08/11/2024 tarihi itibariyle istifa ettim. İçeride 23 gün alacağım kaldı bu paranın ne zaman yatacağı hakkında hiçbir yerden bilgi alamıyorum. 263071 eski sicil numaram içeride kalan paramın tarafıma yatırılmasını rica ediyorum. Tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

11 Kasım 2024 17:09

08/11/2024 tarihi itibariyle Migros'tan istifa ettim içeride kalan günlerimin tarafıma yatırılmasını istiyorum. 263071 bu konu hakkında ulaşabileceğim hiçbir yer yok bilgi almak istiyorum. Neredeyse 1 ay alacağım var ne zaman yatacağını öğrenmek istiyorum

11 Kasım 2024 17:06

Migros sanal marketten 08/11/2024 tarihinde istifa ettim. İçeride kalan 22 gün alacağımız yatırılmasını rica ediyorum. İletişim kurabileceğim hiçbir yer bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. 263071 sicil numaram bu kadar zor olmamalı şimdi de teşekkürler

11 Kasım 2024 17:03

Migros'tan 08/11/2024 tarihi itibariyle istifa ettim içeride kalan 22 günümün yatmasını rica ediyorum ne zaman yatacağına dair bilgi alabileceğim ulaşabileceğim hiçbir yer yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu konu hakkında tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

08 Kasım 2024 16:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için Migros Müşteri İletişim Merkezimiz ve WhatsApp hattımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Egehan
Egehan

Alabildiniz mi?

Değerli kardeşim şimdiden çok geçmiş olsun eğer biraz bile olsa Migros'tan çalışmışsan bilirsin ki Migros senin hakkını hiçbir zaman vermez ve vermemeye de devam edecek maalesef Migros'un sahibi olduğu tez koop sendikası hiçbir şekilde işçiye yardım etmiyor ve bir faydası da yok maaşın eksik yatarsa da şimdiden geçmiş olsun hiçbir şekilde hakkını savunamazsın çünkü neyidüğü belli olmayan bir bordro çıkarıyorlar karşına kendileri bile anlamıyor o yüzden hakkını çok savunmak istersen şikayetçi olursun CİMER'e yazarsın ya da razı gelirsin Allah 1000 belanı dersin konuyu kapatırsın olay bu kadar basit başka türlü Migros'ta hiçbir şekilde baş edemezsin çünkü personelini o kadar çok eziyor o kadar çok perişan ediyor ki her türlü kendine mahkum ediyor kimini borçla mahkum etmiş kimini de canın cehenneme ne halin varsa gör derler mahcup etmişp

Migros İçeride Kalan Maaş

15 Ağustos 2024 14:58
Emirhan sonucu yetersiz buldu

Emirhan
12 Eylül 2023 08:25
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Migros İçeride Kalan Maaş Ücretim Yatmadı

Aleyna