Birtan sonuçtan memnun

Miele Kurutmalı Çamaşır Makinesi İade İsteği Hakkında

20 Aralık 2023 10:19
Birtan'ın Teşekkür Mesajı
“İadeyi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Süreci daha erken tamamlayabilseydik yeni makineyi kampanyalı fiyattan alabilecektim.”

5 Aralık 2023 tarihinde hepsiburadan.com üzerinden Miele satıcısından uzaktan satış sözleşmesi ile wtd 160 Kurutulmalı Çamaşır Makinesi satın aldım. Ürün teslim edildikten sonra kurutma özelliklerinin benim için yeterli olmadığını fark ettim.

Müşteri hizmetlerini arayarak iade talebinde bulundum. Aynı gün içerisinde Miele bayisine gittim ve tesadüf eseri bayide bulunan satış müdürüne durumu anlattım. Bana uzaktan satış sözleşmesi gereği 14 gün içerisinde iade hakkımın olduğunu bildirmiştir ve kendisi şirketin ilgili birimine bir e-mail göndermiştir.

Satıl aldığım ürünün fiyatı 60.990,00 TL'dir. Bir üst model Kurutmalı Çamaşır Makinesi WTI360’ın fiyatı 73.000,00 TL civarında olduğu için bütçemin üzerinde kaldığını düşünmüştüm. Ancak bu makine de indirime girmiştir ve fiyatı 64,990.00 TL’dir. Şu an düşen fiyat karşısında ve satın aldığım cihazın yetersiz olmasından dolayı makinenin iade alınmasını rica ediyorum ve wtı 360 modelinin temin edilmesi konusunda desteğinizi rica ediyorum.

Arada 4.000 TL fark olmasına rağmen iki cihaz arasında fonksiyon ve teknoloji olarak çok fazla fark mevcuttur. En önemlisi kurutma süresi seçimi, steamcare üteye hazırlık, powerwash ve evin her çamaşır ihtiyacına yönelik program seçenekleri vardır (perde, kuş tüyü, spor giysi, mont ve spor ayakkabı yıkama programları)

Belirtmek istiyorum müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmelerden hala talebime yönelik bir çözüm sunulamamıştır. Bir telefon görüşmesi esnasında müşteri temsilcisi bana bu tarz durumlarda cihaz tutarının %25'inin ödenmesi karşılığında iade alınabildiğini aktarmıştır. Teslimatı henüz 10 gün bile olmamış bu fiyattaki bir makine için 15.000,00 TL (%25) ödenmesinin istenmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu benim ilk Miele cihazım, emsallerinin çok üzerinde fiyat farkı olan bu markanın tüketici talebine daha duyarlı olması gerektiğine inanıyorum.

Çözüme yönelik geri dönüşünüzü bekliyorum.

20 Aralık 2023 10:27 (Şikayetten 7 dakika sonra)
21 Aralık 2023 17:30

Merhaba, Müşteri hizmetleri hala benimle iletişime geçmedi. Bugün kendim müşteri hizmetlerini aradım. İade departmanının iade prosedürünü başlatmasının beklediğimizi söylediler. 1 haftadır prosedür başlatılmamış. Pazartesi Hepsiburada makineyi iade almaya gelecek, gelmeden önce Miele servis yetkilileri tarafından rapor hazırlanması gerektiğini bildirdi. Bir haftadır her gün mieleyi arayarak servis talebinde bulunuyorum. İade departmanı onayı bekliyoruz dediler. Artık bugün arıza varmış gibi servis gönderilmesini ve rapor tutulmasını rica ettim, kabul ettiler. Cumartesi günü servis gelecek. Bu sırada almak istediğim cihazın fiyatı 64.990,00 TL'den 68.990,00 TL'ye yükseldi. Miele'nin sorunumu çözmesini rica ediyorum.

29 Aralık 2023 12:12

Merhaba, Miele makinenin iadesini kabul etti. Bir üst model makineyi satın aldım. Ancak iadeye başvurduğum tarihteki kampanyalı fiyattan vermediler.

29 Aralık 2023 12:14

Miele Kurutmalı Çamaşır Makinesi Performans Sorunları

Burhanettin
23 Kasım 2024 10:12
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Alımında Sorun

Seda
05 Ekim 2023 22:18
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
27 Mart 2024 11:19
Miele Miele 20 Gündür Beni Çamaşır Makinesiz Bırakmıştır.!

Elif
22 Haziran 2023 21:08
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Ayşe