Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 00:53

Merhaba; Yaklaşık iki ay önce Bursa Mengerler şubesinden sıfır olarak teslim aldığım araç, elektriksel bir arıza sonucu yolda kaldı. Yol yardımı aracılığıyla aracım alındı ve ben yolda kaldım. Aracım çekildikten sonra başımın çaresine bakmak zorunda kaldım. Daha sonra aracın güncellenmesi gerektiği, beyinin sipariş edilebileceği belirtildi. Israrlarım sonucunda bir gün sonra geçici bir araç verildi. Araçtaki sorunun üretim hatasından kaynaklanabileceği ifade edildi. Aracımın kilometre sayısı sekiz binde. Aldığım araç bu kadar kısa sürede ve kullanıcı hatası olmaksızın yolda kaldığı için, durumun devam etmesi halinde sağlıklı bir kullanım süreci geçiremeyeceğimi düşünüyorum. Mercedes Benz'in 444 62 44 numaralı hattıyla yaşadığım problem de oldukça büyük bir sorun. Yolda kaldığımda, sorunumu anlatıyorum, marka, model, ruhsat bilgisi ve kilometre bilgisini veriyorum; ancak onlar bilgiyi aktaracaklarını söyledikten sonra telefon kapanıyor. Bu durum on kez tekrarlandı. Kalite ve yıldız farkı olduğunu düşünerek bu markayı tercih etmiştik ancak yanıldığımızı anladık.

17 Mayıs 2024 15:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Bostancı'da Şanzıman Problemi ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kubilay
05 Ekim 2024 15:27
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz E180 Araç HKK

Esin
12 Eylül 2024 18:15
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süreli Servis Bekleyişi Ve Yetersiz Destek Ödemesi

Yasin