Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Bostancı'da Şanzıman Problemi ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

05 Ekim 2024 15:27

7.6.2024 tarihinde Mercedes Bostancı Mengerler 2. El bölümünden bir araç aldım. Aldığım dakika araçta şanzıman problemi olduğunu fark ettim. Aracımı 7.06.2024'te sadece şanzıman problemi ile bıraktım. Aracımı 29.06.2024'te teslim aldım, 22 gün serviste kaldı ve testlere çıkıldığını söylediler (400 km'lik bir test). Lakin ben aracımı servise verdiğimde hiçbir ses problemi yokken, aldığım dakika aracımdan ses geldiğini fark ettim ve söyledim. Görüntülü video şu şekilde: Bana dedikleri, dış etkenden olduğu için bizlik bir durum değil. Diyorum ki ben araca hiç binmedim, aldığım günden beri aracım sizde. Ne olduysa sizde oldu. Aldığım günden beri Mercedes 444 62 44 şikayet oluşturuyorum. Her şikayetime, 'müşteriyi aradık cevap vermiyor' diye yanıt vermiş Mengerler Bostancı şubesi. Yalan! 20 kere ben aradım Bostancı'yı. Görüntüler, videolar, görseller hepsi mevcut. Şikayet hatlarına mail atmama rağmen tiye almadılar. Bostancı çalışanlarından ve Ö*** Hanım'ı şikayet ettim. Bıktım, şikayet Mercedes olarak müşteri memnuniyeti sıfır. Sonra millet servise gitmiyor, normal gitmemesi. Herkes görsün diye buraya da yazıyorum çünkü şikayet hatları da boş, Mengerler şubesi de boş. Saygılarımla.

05 Ekim 2024 16:37 (Şikayetten 1 saat sonra)
Kubilay
Kubilay
05 Ekim 2024 20:38

Bunu kaç kere yaptım zaten kayıtlarda görüyorsunuz aradım görsel attım video attım Mail attım sonuç şikayet oluşturuyorsunuz cevap Bostancı şubeniz aradık ulaşamadık veya aradık görüştük ( yalanı oluyor ) sonra konu kapanıyor ben arıyorum sizi de şikayetim vardı ne oldu diyorum siz arama gereği duymuyorsunuz bile ya bu müşteri şikayet etti sonuç ne oldu müşteri memnun mu hiç

Güncelleme Krizi: Sorunsuz Araç Servis Kabusu

18 Ekim 2024 15:40

Yeni Araçta Sürekli Arıza Ve Can Güvenliği Tehlikesi

11 Ekim 2024 18:59
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz Satış Sonrası Hizmet Karmaşası

19 Temmuz 2024 15:45
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 00:53
Mercedes-Benz Üretim Hatası Muhtemelen
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 09:58