Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 15:58

Yeni satın aldığım elektrikli aracım sürekli batarya arızası vermektedir. Garantisi nedeniyle Koluman 4 kez aracımı alıp sorunsuz teslim ettiğini belirtiyor ancak her seferinde aynı sorun tekrarlanıyor. İki hafta aracım bende kaldıktan sonra yeniden arıza nedeniyle Koluman'a götürüyorum. Bu konunun göz ardı edilmemesini, Koluman personeli ve özellikle serviste birebir ilgilenen T***** U***'dan son derece memnun olduğumu belirtmek isterim. Kendisi elinden geleni yapıyor fakat ben artık aracımı kullanamıyorum ve güvenliğim konusunda endişelerim var. Koluman, bu konunun Mercedes ile görüşülmesi gerektiğini söylüyor. Mercedes'in sorumluluğu kabul edip aracın değişimini sağlaması gerekiyor. Aksi takdirde, sorunun tekrar etmeyeceğine dair kesin bir garanti verilmeli ve tekrarında araç değiştirilmelidir. Mercedes'i aradım ve kayıt oluşturdum. İki ay geçmesine rağmen herhangi bir dönüş alamadım. Geçen ay yine kayıt oluşturdum ve yine dönüş yapılmadı. Bugün aradığımda sürekli olarak konuşma sırasında hatlar kesiliyor ve geri dönüş yapılmıyor. Aynı sorunun dördüncü kez tekrarlaması nedeniyle mağdurum ve yasal yollara başvuracağım. Amacım, bu kanaldan mahkemeye gitmeden sorunu çözümlemektir. Dönüşünüzü bekliyorum.

23 Şubat 2024 15:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Burhan

Benden 230 bin lira para alıp motoru değiştirdiler, birkaç ay sonra aynı hata yeniden çıktı

Tekev

Aynısı benim de başıma geldi, çünkü akü garanti kapsamındaymış, sorunun aküden olmadığını, motorun değişmesi gerektiğini söylediler! Bana yol gösterebilecek biri varsa

Adil

Merhaba son durum ne oldu acaba?

Neredeyse 8 ay serviste kaldı. Servisin nazik yaklaşımları sayesinde mahkemelik olmadık. Ancak sonunda Mercedes ki sadece adıdır, asla sırdan bir markadan farkı yok, komple bataryaları değiştirme kararı aldı. Değiştirdi ve sorunum çözüldü diyebilirim. Ancak sorunum zaten arada bir kendisini gösterdiği için şimdilik sorun yok demek daha doğru olur.

Burhan

Aynı hata bende de oldu ve motor değişmesi lazım diye dönüş yapıldı. Ben de böyle ortada kaldım sizin gibi.

Mercedes-Benz Elektrikli Araç Batarya Arızası Ve Servis Sorunları

Bunların hiç eyvallahı yok. Koskoca Mercedes dememek lazımmış. Bizim kadar büyük olamadılar. Ayıplı araçlarının arkasında durmadılar.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes 200C 4-matic AMG Arızası

Eda
02 Eylül 2024 14:53
Kayahan sonuçtan hiç memnun değil

Kayahan
28 Aralık 2023 15:34