Eda sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes 200C 4-matic AMG Arızası

02 Eylül 2024 14:53

Mayıs ayında 2024 yılı çıkışlı Mercedes 200C 4 matic AMG aracını Mercedes Koluman'dan satın aldım. Aracı aldığım günden itibaren 2 ay içinde sürekli problemlerle karşılaşmaktayım, hiçbir şekilde memnun değilim. Araç Temmuz ayından beri sıkıntı yaratıyor. İlk olarak radyatör borusu sıkıntı yarattı ve servise aracı götürdüğümde saatlerce beklemem sonucunda ikame araç sağlandı 10 gün boyunca aracım serviste kaldı aracımın tamir olduğunu ve gelip alabileceğimi söylediler. Arabamı aldıktan sonra iki gün boyunca kullanabildim sonrası tekrardan aynı sıkıntı ile karşılaştım bu sefer servise götürdüğümdeyse radyatör borusunun delindiğini söylediler ve tekrardan başka bir ikame araç verdiler ve 11 gün beklemek zorunda kaldım. İkinci kez servise verdiğimde aynı zamanda aracın motorunun kapaklanma ve silkelenme yaptığını ve direksiyon kutusunun altından ses geldiğini söylemiştim. Cevap olarak benzine pislik karıştığını ve daha sonra benzin tekrar alışımızda düzeleceğini söylediler. Şu anda İzmir İstanbul arası otobanda yolda giderken araç tekrardan silkelenme yapmaya başladı ve zar zor bir durma noktasına varabildik. Yoldayken motor arıza sıkıntısı verdi şu anda otobanda çekici bekliyoruz. Eşim ve iki çocuğumla mağdur kalmış durumdayım. Mercedes hiçbir şekilde arabayı düzeltemiyor, sıkıntılarım için bahane uydurup düzelttik diyerek beni yola yolluyorlar ve her seferinde yolda yeni bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Mutlu bir şekilde yeni araba aldığımı sanarken bu sıkıntılarla uğraşmaktan arabamı kullanamadım. Gerekli işlemlerin yapılmasını ve bana yeni sıkıntısız araç verilmesini talep ediyorum. Hayatımda hiç bu kadar sıkıntılı bir araba görmedim. İyi bir marka olarak bildiğim Mercedes'in bu kadar sıkıntılı bir araç olduğunu hiç bilmiyordum.

02 Eylül 2024 16:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mercedes, nam-ı diyar yıldız eskidenmiş kardeşim, 2011 den sonra üretilen tüm mercedesler çöp kıvamında.

Mercedes C200 AMG Buji Problemi

Cenk
24 Eylül 2024 13:26
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz'de Soğutma Sistemi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Berrin
11 Ocak 10:24
Öner sonuçtan hiç memnun değil

Öner
11 Ekim 2023 01:34