Mercedes-Benz 2024 E180 Ekran Kapanma Sorunu.

28 Temmuz 2024 11:53

Haziran 2024 tarihinde İzmir Mengerler bayisinden E180 AMG araç satın aldım. Teslimatta hiç sorun yaşamadım. Fakat birkaç gün sonra sürüş sırasında aracın tüm ekranları kapandı ve o şekilde kaldı. Aracı durdurup kilitleyip tekrar açtıktan sonra ekranlar açıldı. Randevu alıp aracı servise götürdüm. Bir günlük bir işlem sonrası araca yazılım yüklendiği söylendi. Birkaç gün sonra arıza tekrarladı. Bu kez bir dakikalık kapanmadan sonra ekran otomatik olarak yeniden açıldı. Tekrar servise gittim. Yine bir gün bekledim ve aracın sadece restlendiğini yeni yazılımı Mercedes'in göndereceğini söylediler. İki hafta bekledim. Tekrar aradığımda arıza anındaki görüntüyü istediler. Önceden çektiğim fotoğrafı gönderdim ve halen beklemedeyim.
-Mercedes bu araçları test etmeden mi üretime almış. Bunun gibi birçok araçta benzer arıza olduğunu öğrendim.
-Servis ilgileniyor gibi görünsede sonuçta yapabilecekleri sınırlı. Bu sorun bu kadar sürede Mercedes tarafından nasıl çözülemez.
-Bir kullanıcı aynı sorunun Aksaray servisinde çözüldüğünü yazmış. Servisler birbirinden bağımsız mı çalışıyor. Bir sorun yaşandığında servis arayışına mı gireceğiz.
-İlk arızada benden görüntü istemeyen servisin ya da Mercedes merkezin iki ay sonra sıkışınca görüntü istemek aklına geldi. Ya bir sorumsuz anlayışla karşı karşıyayım ya da oyalama taktiği.

29 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 22 saat sonra)
29 Temmuz 2024 10:29

Sayın yetkili şikayetim için şu cevabı yazmışsınız ""Bize ileteceğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Mercedes Benz Otomotiv Tic. Ve Hizmetler a. Ş."" Yetkili servis ile size ilettiğim sorunu iki aydır çözmediğiniz ve geri bildirim vermediğiniz için bu platformu kullanıyorum. Hatırlatırım.

Ali
Ali

Merhaba mustafa bey aynı sorun benim 2024 e180 aracımdada var en son e270.1-5683 yazılım sürümü yüklendi ancak düzelmedi. Sizin aracınıza hangi yazilim surumu yüklendi acaba?

Deniz
Deniz

Birebir aynı sorunu yaşadım. Teslimatın ertesi günü oldu. Araç şu an serviste 3 gün süre istediler. Yazılım güncellemesi yapılacakmış. Sizin sorununuz çözüldü mü?

Evet yeni yazılımla çözüldü.

Mercedes-Benz E-180 Sıfır Araç Yazılım Sorunu

11 Haziran 2024 16:17
Mercedes-Benz E-180 Sıfır Araç Yazılım Sorunu
Hamdullah sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz E220 Mercedes Sıfır Ayıplı Araç

Hamdullah
11 Temmuz 2024 16:11
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes E 180 Arızası Ve Yedek Parça Sorunu

07 Ocak 2025 23:02