Mercedes-Benz 2024 E180 Ekran Kapanma Sorunu.

28 Temmuz 2024 11:5320.956

Haziran 2024 tarihinde İzmir Mengerler bayisinden E180 AMG araç satın aldım. Teslimatta hiç sorun yaşamadım. Fakat birkaç gün sonra sürüş sırasında aracın tüm ekranları kapandı ve o şekilde kaldı. Aracı durdurup kilitleyip tekrar açtıktan sonra ekranlar açıldı. Randevu alıp aracı servise götürdüm. Bir günlük bir işlem sonrası araca yazılım yüklendiği söylendi. Birkaç gün sonra arıza tekrarladı. Bu kez bir dakikalık kapanmadan sonra ekran otomatik olarak yeniden açıldı. Tekrar servise gittim. Yine bir gün bekledim ve aracın sadece restlendiğini yeni yazılımı Mercedes'in göndereceğini söylediler. İki hafta bekledim. Tekrar aradığımda arıza anındaki görüntüyü istediler. Önceden çektiğim fotoğrafı gönderdim ve halen beklemedeyim.
-Mercedes bu araçları test etmeden mi üretime almış. Bunun gibi birçok araçta benzer arıza olduğunu öğrendim.
-Servis ilgileniyor gibi görünsede sonuçta yapabilecekleri sınırlı. Bu sorun bu kadar sürede Mercedes tarafından nasıl çözülemez.
-Bir kullanıcı aynı sorunun Aksaray servisinde çözüldüğünü yazmış. Servisler birbirinden bağımsız mı çalışıyor. Bir sorun yaşandığında servis arayışına mı gireceğiz.
-İlk arızada benden görüntü istemeyen servisin ya da Mercedes merkezin iki ay sonra sıkışınca görüntü istemek aklına geldi. Ya bir sorumsuz anlayışla karşı karşıyayım ya da oyalama taktiği.

29 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak talebinize bu platform üzerinden yanıt veremeyeceğimizi belirtmek isteriz. Bize ileteceğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Mercedes Benz Otomotiv Tic. ve Hizmetler A.Ş.

29 Temmuz 2024 10:29

Sayın yetkili şikayetim için şu cevabı yazmışsınız ""Bize ileteceğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Mercedes Benz Otomotiv Tic. Ve Hizmetler a. Ş."" Yetkili servis ile size ilettiğim sorunu iki aydır çözmediğiniz ve geri bildirim vermediğiniz için bu platformu kullanıyorum. Hatırlatırım.

9 Ocak 2025 22:46

Merhaba mustafa bey aynı sorun benim 2024 e180 aracımdada var en son e270.1-5683 yazılım sürümü yüklendi ancak düzelmedi. Sizin aracınıza hangi yazilim surumu yüklendi acaba?

20 Eylül 2024 18:21

Birebir aynı sorunu yaşadım. Teslimatın ertesi günü oldu. Araç şu an serviste 3 gün süre istediler. Yazılım güncellemesi yapılacakmış. Sizin sorununuz çözüldü mü?

Mercedes-Benz E-180 Sıfır Araç Yazılım Sorunu

11 Haziran 2024 16:1713.752

29 Mayıs 2024 tarihinde Bursa Mengerler bayisinden satın aldığımız yeni kasa Mercedes E-180 aracımızı teslim aldık. Önce...

Mercedes-Benz E-180 Sıfır Araç Yazılım Sorunu
3 Destek3 Yorum

Mercedes-Benz E220 Mercedes Sıfır Ayıplı Araç

11 Temmuz 2024 16:1114.383

28 Aralık 2023 yılında Mengerler Davutpaşa'dan E220 sıfır araç aldım. Aldığım gün yurt dışı seyahatimden dolayı evin oto...

1 Destek

Mercedes E 180 Arızası Ve Yedek Parça Sorunu

7 Ocak 2025 23:0211.731

20 Ekim 2024 tarihinde Mercedes Mengerler Bostancı bayisinden 2024 model Mercedes E 180 marka araç satın aldım. Aracımı ...

Tümünü Gör

Halil
Mercedes-Benz En Basit Plastik Parçası Bile Sorun

Mercedes-Benz EnBasit Plastik Parçası Bile Sorun

İsmail
Mercedes-Benz Samsun Mengerler Servis Problemi, Servisteki Aracımı Sürtmüşler!

Mercedes-BenzSamsun Mengerler Servis Problemi, Servisteki Aracımı Sürtmüşler!

Mesut
Mercedes-Benz Eqb Araçta İklimlendirme Problemi