Bayram sonuçtan memnun

Media Markt Sipariş İptal Sürecinin Sonuçlanamaması

Media Markt Sipariş İptal Sürecinin Sonuçlanamaması
24 Haziran 2024 12:50
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi yapıldı, teşekkürler.”

07.06.2024 tarihinde mediamarkt.com.tr üzerinden bir klima satın aldım. Ürün sayfasında ertesi gün kargoya verileceği belirtilmişti. Ancak ertesi gün kargoya verilmedi ve bir sonraki iş günü kargo firmasına teslim edildi olarak görünmeye başladı. Sipariş takibi ekranında günlerdir "Teslim Alındı" yazıyor, ancak ürün hâlâ yolda olarak görünmüyor.
Ürünün gönderimindeki bu gecikme üzerine sipariş iptal talebi oluşturdum. Ancak iptal talebim de günlerdir "Onay Bekliyor" olarak görünüyor. Bu süreçte defalarca müşteri hizmetlerine ulaştım ve Media Markt tarafından birçok kez arandım. Her seferinde aynı konuşmaları yapmamıza rağmen bir çözüme ulaşılmadı. Ayrıca çalıştıkları kargo firması da beni arayarak ürünün teslim edilip edilmediğini soruyor. Kargo firması bile ürünün teslim edilip edilmediğini bilmiyorsa durum gerçekten vahim.

Sonuç olarak, ürün ne teslim edilebiliyor ne de iptal edilebiliyor. Bu konuda acilen bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.
Sipariş No:36531719

24 Haziran 2024 13:16 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba Bayram E. “Media Markt Sipariş İptal Sürecinin Sonuçlanamaması” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

25 Haziran 2024 19:42
Bayram
Bayram
27 Haziran 2024 13:35

Ücret iadesi yapıldı, teşekkürler.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 18:53

23 Temmuz 2025 12:36
Mehmet sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 11:50
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 10:22

02 Ağustos 2025 12:56