Seda sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 23:52

Media Markt M1 Konya mağazasında internet satışından bilgisayar sipariş ettik. Mağaza yetkilisi ile mağazadan da bilgisayar için Microsoft Office ve antivirüs programı satın aldık. Bilgisayarımız adrese geldi. Kutuyu açmadan mağazaya gittik ve yetkili kişi şarj kontrollerini yapmadan Office ve antivirüs programını şarj kablosu takılı vaziyette kurdu. Eve geldiğimizde bilgisayarın şarj sorunu olduğunu gördük. İade işlemi başlattık ve kabul edildi. Bilgisayara kurulan Office ve antivirüs programı ile beraber iade kargo gönderdik. Bilgisayar ücreti iade edildiği halde Office ve antivirüs program ücreti tarafımıza iade edilmedi. Defalarca başvuru yapmamıza rağmen tarafımıza dönüş yapılmadı. "13.08.2024 18:23 tarihinde ilettiğiniz, 240813-043454 numaralı talebinize ait incelememiz devam etmektedir. En hızlı şekilde sonuçlandırarak size bilgi vermek için tüm gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde mesaj sonrası günler geçmesine ve de defalarca aramamıza rağmen dönüş sağlanmadı. Mağduruz, kesinlikle mağduriyetimiz giderilmedi!

04 Eylül 2024 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Seda T. “Media Markt Şikayet Var Mağdur Edildik” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

04 Eylül 2024 18:54

Merhaba Seda T. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240904-044620 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2024 18:41

Merhaba Seda T. 240813-043454 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt Şikayet Var Mağdur Edildik” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Seda
Seda
10 Eylül 2024 13:34

Sizi bu numaradan aramama rağmen süreç sonuçlanmadı sonuçlanınca tarafıma dönüş yapılacağı söylendi ve hala arayan yok bir çözüm sunamadınız. Sizden alışveriş yaptığıma pişman oldum asla bir daha sizden alışveriş yapmam kendi hatanız sonucunda maddi olarak zarara uğrattınız ve çözümünüz bir aydır yok

10 Eylül 2024 16:11

Musa sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 19:59
Media Markt Memnuniyetsizliği, Teslim Edilemeyen Ürünler
Media Markt Memnuniyetsizliği, Teslim Edilemeyen Ürünler
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 14:32

İade Süresi Ve Mağaza Politikası Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum