Hande sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Sigorta Sorunu Çözüm Yerine Komik Fiyatlar Teklif Ediyor!

19 Mart 2024 16:04
19 Mart 2024 13:26

Media markette yaptırdığım telefon sigortası telefonumun ekranındaki sıkıntıyı karşılamak yerine bana 5,5 milyar para teklifinde bulundu ben bunu kabul etmeyip Troy mağazasında telefonuma baktırdığımda ücretsiz olarak 12.000 TL'ye ekran değişimi yapıldığını öğrendim madem Troy benim sorunumu çözecek ben ekstra sigorta parasını neden Media Markt'e ödedim

19 Mart 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Hande G. “Media Markt Sigorta Sorunu Çözüm Yerine Komik Fiyatlar Teklif Ediyor!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 13:39

Media Markt Apple yetkili servis diye Altar grup sigortaya telefonumu göndermek istedi ama Apple Altar grupla anlaşması dahi yok

21 Mart 2024 14:20

Merhaba Hande G. 240321-017253 kayıt numaralı “Media Markt Sigorta Sorunu Çözüm Yerine Komik Fiyatlar Teklif Ediyor!” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

Ömer
Ömer

Aynı şey benim televizyon olarak başıma geldi ve bana da aynı komik ücret teklif ettiler. 4 yıl önce 14.000 ya aldığım TV bugün 50-60 bin lira ve bana bozulan TV içim 13800 lira teklif ediyorlar. Hanımefendi gerçekten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun ben de bu hafta başvuracağım.

Hande

Bende başvuracağım ve bana başka bir garanti servisi ücretsiz taktı meğer kullanıcı hatası bile değişmiş ekrandan kaynaklı piksel sorunuymuş

Esin sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 12:45

Dyson Süpürge Sigortası Sözleri Media Markt Tarafından Yerine Getirilmiyor