Media Markt Office Programı Sorunu, İade Almıyor, Param Boşa Gitti!

25 Eylül 2024 02:30

14 Eylül Cumartesi günü Media Markt mağazasından laptop satın alırken Microsoft Office programını da satın aldım. Orada görevliyle bir Hotmail hesabı açtık fakat sonrasında şifremi yazdığım halde şifre yanlış diyor, asla giriş yapamıyorum. Uygulama indiremiyorum. Laptopta bir düzenleme yapamıyorum ve güvenlik uyarısı veriyor. Defalarca şifremi değiştirmeye çalıştım ama asla olmuyor. Yeterli gelmiyor bilgiler, internetten sürekli araştırıyorum, asla bir çözüm yok. Bilgilerin eşleşmediğini söylüyor. Orada görevlinin hotmail hesabı açması yasal değilmiş bunu sonradan öğreniyorum. Aldığım mağazaya iki kez gittim bir çözüm sunulabilmesi açısından ama bir çözüm sunamıyorlar! Mağaza sattığı ürünün arkasında durmuyor, iadesinin de olmadığı söyleniyor. Resmen 3.800 TL parayı çöpe attık. İnanılmaz bir sorumsuzluk. Media Markt gibi büyük bir mağaza zincirinin bunu çözemiyor oluşu büyük bir sorun. Yazık.

25 Eylül 2024 08:55 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba İrem T. “Media Markt Office Programı Sorunu, İade Almıyor, Param Boşa Gitti!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2024 10:14

07 Şubat 2025 13:55
Adem sonuçtan çok memnun

07 Nisan 2025 08:36
"Gerekli ilgiyi gösterdikleri için teşekkür ederim."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 17:02
Media Markt Ayıplı Mal Ücret İadesini Yapmıyor!
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 17:03
Bayraktar sonuçtan hiç memnun değil

Bayraktar
29 Mart 2025 16:42