Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Lenovo Tablet Ekran Kırılması

17 Ağustos 2024 11:34

Yaklaşık 1.5 yıl önce Lenovo marka tablet aldım 2700 TL karşılığında, yaklaşık 700 TL karşılığında kasko yaptırdım. Kasko yapılırken görevli, ürün ne şekilde zarar görürse görsün yenisi ile değişim olacağını söylediler. Ben de güvenilir firma olduğu için tamam dedim ve yaptırdım. Tablet yere düştü ve kırıldı, kaskoya yolladık. Kaskodan ürün tamir olamayacağı, bunun yerine hediye çeki vereceklerini söylediler. Media Markt'a gittiğimde bana hediye çekinin 1079 TL değerinde komik bir rakam olduğunu söylediler. Şu an o tabletlerin değeri 5-6 bin TL, beni mağdur ettiler. Kasko neden yaptırdım? Ben zaten o zaman 700 lira vermeden kasko olmasa şu an ben 1000 TL'ye kendi ekranını tamir ettirirdim. Mağdurum, bu konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım. Böyle büyük bir firmaya yakışmıyor. Gerekli her yere bu konuyu taşıyacağım.

17 Ağustos 2024 11:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba Mustafa Z. “Media Markt Lenovo Tablet Ekran Kırılması” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

18 Ağustos 2024 10:56
19 Ağustos 2024 12:37

Hiçbir şey sonuçlanmadı muhatap yok personeller güvenilir değil Media Markt da çalışmalar hiç güvenim kalmadı bire bir değişim var diyen personel cihaz kırılınca %40 %70 arası aldığım fiyattan değerlendirme yaptılar güncel piyasa değerinden yapılsa zaten mağduriyet yok ama bana aldığım paradan yapılması çok komik oldu kenara dolar olarak koysam 2 adet tablet alırdım yazıklar olsun böyle firmaya @Media Markt

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 20:41
Utopyatasarim sonuçtan hiç memnun değil

Utopyatasarim
01 Eylül 2023 08:56
Şehmus sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 19:21

18 Mart 2025 15:04
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 18:25

Media Markt Kategorileri