Media Markt Kampanyasında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Puan Sorunu

Media Markt Kampanyasında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Puan Sorunu
16 Kasım 2024 11:55

Merhaba
Media Marktan 16 Ekim de cep telefonu aldım. 15.000 TL üzerine 1000 World puan kampanya var diye kayıt oldum. Puanlarım yüklenmedi. Kasım ayının ilk başları Yapı Kredi bankı aradım durumu anlattım. Evet haklısınız inceleme başlattım sizi arayacaklar dendi. Kimse aramadı bugün 16.11.2024 kendim tekrar aradım. Sadece onlinedan alışveriş yaparsınız 1000 puan yüklenecek dendi. Ben o gün orada çalışan arkadaşla birlikte baktığımızda durum böyle değildi dedik. Sonuçta ben bu ürünü Media Marktan alıyorum. Başka bir firmadan almadım altta küçük yazılarla yazıyorsa ben bunu fark edemeyebilirim. Yaşlı insanlar da bunu gidip bu şekilde anlamayabilir. Öyle değil dendi. Bugün tekrar kontrol ettiğimde hem fiziki mağaza hem online alışverişler görülüyor sistemde. O tarihte alan insanların suçu neydi madem öyle bir şey yapıyorsunuz ne anlamı var bu kampanyanızın. Kendimi gerçekten kandırılmış hissediyorum. Görselleri de eke koyuyorum şu anda hem fiziki mağaza hem oradan 1000 TL kampanya yazıyor. Bu tarz durumlar güven kırıcı ve müşteriyi firmadan soğutucu eylemler. Madem bir kampanya yapıyorsanız bu hem fiziki hem Online olarak geçerli olması lazım. Kendi ayağıyla size Gelip alışveriş yapan insanlar daha mı değersiz evinde oturduğu yerde alışveriş yapan insandan Media Markt?

16 Kasım 2024 12:06 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba Erdal G. “Media Markt Kampanyasında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Puan Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 13:40

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 18:46
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 09:52
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 01:22
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 18:35

Media Markt Kategorileri