Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 12:54

Media Markt onlinedan 07.12.2023 aldığım Dyson V8 marka süpürge bozuk geldi. 12.12.2023 tarihinde ürünü İade ettim. İadem Tuzla Arvato Media Markt depoya teslim oldu. Fakat 1 haftadır bana ürünümü bulamadıklarını, kamera kaydı inceleneceğini söylüyorlar. Media Markt ürün iademi acilen yapsın. Sipariş numaram 35518252.
İade kodum Yurtiçi Kargo 116082122772.
Bana hala iademi yapmıyorlar. Media Markt, sayın sorumlular bir an evvel hakkımı iade istiyorum:ÜRÜNÜM 1 haftadır sizde. Hala paramı iade etmiyorsunuz. Bir de üstelik ürünü bulamıyoruz. Kamera kaydı inceleniyor diyorsunuz. Bu benim sorunum değil! Ben ürünü teslim ettim. Tutanak belge elimde mevcut. Hakkım olanı istiyorum. Ürünümün ücret iadesi acilen tarafıma yapılsın...

18 Aralık 2023 12:57 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Merve
18 Aralık 2023 14:00

Müşteri hizmetleriyle defalarca konuştum zaten... Vermiş olduğunuzu numarayı belki 30 defa aradım. Kayıt açtım. Hiçbir değişiklik olmadı. Bilinsin isterim... Aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım halen ücret iadem yatmadı.

19 Aralık 2023 15:01

Değerli müşterimiz; Talebiniz, 231219-023196 kayıt numarası ile işleme alınmıştır. İnceleme yaparak en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Gökhan

Merhaba, bir gelişme var mı?

Filiz sonuçtan memnun

22 Haziran 2024 12:44
Nur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 15:49
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 09:56
Media Markt Kategorileri