Media Markt Arızalı Cihaz Satışı Ve Bilgim Dışında IMEI Ve Ana Kart Değişimi

10 Temmuz 2024 20:07

06.02.2024 tarihinde Media Markt internet sitesinden iPhone 13 cep telefonu aldım. Belirli süre kullandıktan sonra cihaz kendi kendine kapanıp arıza verdi. Kocaeli 41 Burda AVM deki Media Markt mağazasına arıza için başvurduğumda bizde işlemler uzun sürer aynı AVM de bulunan Apple mağazası olan Troy mağazasına başvurmamı tavsiye ettiler. Bende Troy mağazasına başvurarak cihazı servise bıraktım. Aynı gün içinde servis rapor düzenledi. Cihazda Ana kart sorunu olduğunu ve Media Markt mağazasına gidip cihazı yenisi ile değiştirebileceğimi söylediler. Bende Media Markt mağazasına giderek bana verilen raporu yetkililere gösterip yeni cihaz talep ettim. Mağazanın cevabı bizde cihazı servise göndereceğiz oldu ve cihazı başka bir servise gönderdiler. Bana yaklaşık bir hafta sonra cihazın tamir edildiğini gelip almamı söylediler. Cihazı almaya gittiğimde ana kartın değiştirildiğini yeni IMEI numarası atandığını bildiren servis teslim formunu ve cihazı verdiler. Cep telefonumada cihazın kayıt dışı olduğunu ve 120 gün içinde kapatılacağını bildiren mesajı dikkate almamamı söyleyen mesaj attılar. Bana sormadan ana kart değişimini ve IMEI değişikliğini ben kabul etmiyorum. Cihazımın yeni hiç kullanılmamış cihaz ile değiştirilmesini istiyorum.

10 Temmuz 2024 20:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Hakan Y. “Media Markt Arızalı Cihaz Satışı Ve Bilgim Dışında IMEI Ve Ana Kart Değişimi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

14 Temmuz 2024 11:38

Merhaba Hakan Y. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240714-002120 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

14 Temmuz 2024 18:55

05 Aralık 2023 13:39

Gülşen
07 Şubat 2024 21:45

Kasko Zorunluluğu Ve Arızalı Telefon: Media Markt'ta Hayal Kırıklığı

31 Mayıs 2024 03:34
Kasko Zorunluluğu Ve Arızalı Telefon: Media Markt'ta Hayal Kırıklığı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 09:19
Media Markt/ Apple Müşteri Şikayeti