Luca Muhasebe Sistemi Luca Yazılım Pişmanlıktır. En İyi Kullananlar Bilir.

22 Ağustos 2024 15:30

Firmamızda 3-4 aydır Lucanet yazılım programı kullanıyoruz. Programla ilgili bir konuda destek almaya kalktığımızda Web sayfaları üzerinden Luca destek hattına konuyu anlatıyorsunuz onlar size dönüş yapıyor. Ya da iletişim numarasını arıyorsunuz en az 40 - 45 dakika hatta beklemeniz gerekiyor. O arada acil bir işiniz varsa yandınız demektir. Muhatap bulana kadar stres olmamanız imkansız. Nihayet beklenen o sesi karşıdan duyunca bir rahatlama geliyor. Ama yanıldınız neden çünkü müşteri hizmetleri yetkilisinin artış artış cevaplarıyla karşılaşıyorsunuz sürekli bir üstad kelimesi (Ortak ağız birliği) Üstad duyurularda konuyla ilgili açıklama yaptık, Üstad Youtube.com sayfamızda konuyla ilgili videolarımız var. Niye bizi rahatsız ediyorsunuz diyeceklerde müşteri memnuniyetinden diyemiyorlar. Uzaktan bağlantı yapacaklar Alpemix ilk tercihleri diğer programlar için lisanları yokmuş. Fazla masrafa gerek duymamışlar. 3-4 ayın sonunda keşke programı almasaydık dedik. Yeni kullanıcılar için bir uyarı olur inşallah.

Luca Muhasebe Sistemi İle Müşteri Desteği Kabusu

13 Mart 14:36

Luca Muhasebe Sistemi E-Fatura Sürecinde Hizmet Sorunu

21 Kasım 2023 19:48
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Destek Hattına Ulaşamama Sorunu

17 Nisan 16:53