Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Lova Yatak Doğtaş Lova 120 Gün Yatak Değişiminde Fiyat Farkı Talep Ediyor

02 Aralık 2023 12:54

Doğtaş Lova Yatak firmasından 120 gün değişim prosedürü dahilinde rahat uyuyamadığımız bayi tarafından bize önerilen Lova Wellness Rest yatağın başka bir yatak ile değişimini talep ettik. Firma ve MASKO İkitelli mağazası konu ile ilgili yardımcı oldu. Ancak yatak değişimine gelince iki yatağın güncel fiyatlarına göre hesaplama yapmak yerine, bizim 6 ay önce ödemesini yaptığımız yatak ile şu andaki yatak fiyatı eşleştirilip bize neredeyse yeni bir yatak fiyatı kadar fark çıkarıldı. Yatak değişim prosedürlerinde yazılı olmayan, bize satın alma ve sonraki süreçte bilgilendirme yapılmayan bu keyfi karar yerine iki yatağın güncel fiyatlarından karşılaştırılarak fiyat farkı uygulanmasını talep ediyoruz. Sektörün öncü firmalarından olan Doğtaş markasına güvenerek bu alışverişi yaptık. Firma yetkililerinden en kısa zamanda çözüm bekliyoruz. Değişim 150*200 Wellness Rest ile 150*200 Luxembourg modeli arasında olacak.

02 Aralık 2023 13:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)
02 Aralık 2023 13:21

Cevabınız için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetlerinden çözüm bekliyoruz ve cevap bekliyoruz.

04 Aralık 2023 17:40

Firmadan aradılar, ne yazık ki bir çözüm üretmediler. Satın alma aşamasında ödediğimiz bedel ile şu an 120 gün değişim kampanyası ile değiştirmek istediğimiz yatağın güncel fiyatı arasındaki farkı ödememiz gerekiyormuş, prosedürleri böyleymiş. Firma daha önce satın aldığımız ürünü ikinci el gibi değerlendirip bize yeni yatak alma fırsatı veriyormuş. O zaman ne anlamı var 120 günlük deneme süresinin. Sonuçta bu markada böyle bir deneme süresi filan yok, firma yanıltıcı bilgi vererek ürün pazarlıyor. Bu nedenle satın almadan iyi düşünmenizi öneriyoruz.

İpek

Hala çözüm bekliyoruz. İki tarafı da mağdur etmeyecek makul bir ücret karşılığı değişim yapmaya hazırız. Lütfen rahat edeceğimiz yatağa erişmemize yardımcı olun.

İpek

Ne yazık ki Doğtaş firması tüketici lehine bir çözüm getirmedi. Bu enflasyonist ortamda haksız bir fiyat eşleştirmesi yaparak müşterisini mağdur etmiş durumda. Müşteri memnuniyeti anket yaparak olmuyor ne yazık ki, doğru aksiyon alarak çok daha etkin olabilirsiniz. Doğtaş ve Lova'nın imajı bizim için zedelenmiş durumda. Hala bir çözüm bekliyoruz. Wellness Rest ile Luxembourg modellerin değişiminde tüketici lehine bir fiyatlama önerisi bekliyoruz. Umarım talebimiz değerlendirilir.

İlhan
İlhan

Merhaba hüseyin bey, yatak geldi mi acaba bende luxembourg almayı düşünüyorum firmayı tavsiye eder misiniz? Sizinle ilgilendiler mi?

Huseyin

Merhabalar, Henüz olumlu bir dönüş olmadı. Biz Welness Rest modelinden memnun kalmadık. 120 gün değişim hakkından yararlanmak istedik. Bizim ödediğimiz fiyatı baz alıp değişim düşündüğümüz modeli güncel fiyat üzerinden hesaplayıp 5,700₺ civarında bir farkı peşin olarak havale edersek değişim hakkından yararlanmak mümkün dedi bayii. Bu durumda neredeyse yeni bir yatak almış gibi oluyorsunuz. Halbuki bizim ürünün güncel fiyatı ile fark hesaplanmalıdır, böyle olunca 120 gün değişim hakkınız yalan oluyor.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 01:16
Mert sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 12:27
"Müşteri temsilcisi İnci Hanımın yaklaşımı iyiydi. Teşekkürler..."