01 Eylül 2024 03:43

La Roche Posay isimli Trendyol Satıcısından Cicaplast Baume B5+ kremini teslim aldım. Vücudumun ufak bir yerinde test ettiğimde kremin ağır bir şekilde balık kokusunu anımsatan garip bir kokusu var olduğunu gözlemledim. Yüzüme sürmek için aldığım bu kremi kokusundan kaynaklı sürmeye tahammülüm bile olmadı maalesef!
Dolayısıyla en doğal hakkım olacak şekilde iade sürecini başlattım ve 19.08.24 tarihinde ürünü iade etmek için kargoya teslim ettim. Ürün 22.08.24 tarihinde ilgili depoya iade edildi. 23.08.24 tarihinde hemen iadem reddedildi ve ürün herhangi bir sorun olmadığı gerekçesiyle birkaç gün içinde bana geri gönderildi. Fakat geri gelen ürün paketinin içerisinde incelendiğine dair ne bir evrak ne bir yazı hiçbir şey yok. Ben ürünün doğru düzgün incelenmediğini düşünüyorum. Eğer incelenseydi bu kokunun farkına varmamak mümkün değil ben sadece sürerek bile algılayabiliyorum. Koskoca markanın beni bu şekilde mağdur etmesini kabullenemiyorum. Bundan sonra büyük bir hevesle aldığım La Roche Posay markalı ürünü dahil, markadan alışveriş bile yapmaya korkarım! Çevremi de uyarırım bu konuda. Benim sorunumu çözmediniz ve benim ürünüm ve param boşa gitmiş oldu. Büyük hayal kırıklığı. Bana iade işlemine, incelemeye dair bir açıklama kağıdı gönderin en azından! İlgili mecralara şikayet edeceğim.

(Ayrıca şunu da belirteyim ürünü La Roche satıcısından aldım faturası Cosmolog satıcısından geldi. Eğer oradan almak isteseydim oradan alırdım. Bu da ayrı bir saçmalık.)

La Roche - Posay Ciltte Tahrişe Yol Açan Krem Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

05 Mart 2025 14:25
La Roche - Posay Ciltte Tahrişe Yol Açan Krem Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Kötü Kokulu Ve Şüpheli Cilt Bakım Ürünü

27 Şubat 2025 10:09
Kötü Kokulu Ve Şüpheli Cilt Bakım Ürünü
Lil sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 18:46
yanlis-ve-hasarli-urunler-sonrasi-cozum-bulamiyorum-4.jpg
yanlis-ve-hasarli-urunler-sonrasi-cozum-bulamiyorum-3.jpg
yanlis-ve-hasarli-urunler-sonrasi-cozum-bulamiyorum-2.jpg
yanlis-ve-hasarli-urunler-sonrasi-cozum-bulamiyorum-1.jpg
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Güneş Kremi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

17 Temmuz 2025 14:07