Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk'ten Beklenen Finansman Desteği Gelmiyor

15 Kasım 2024 11:18

Yaklaşık 2 hafta önce müşterilerine özel Hepsiburada ve Trendyol ile anlaşması var diye Kuveyt Türk Bankası'ndan hesap açtım. Banka ile ilk deneyim ve tecrübem olacaktı ama iki haftadır maalesef defalarca Hepsiburada üzerinden alışveriş finansmanına başvurmama rağmen bir türlü teklif alamıyorum. 11.11 indirimleri öncesinde bir telefon almaya niyetlendim. Defalarca alışveriş finansmanı için bilgilerimi girdikten sonra bir defa kredi teklifi aldım ama ürünün fiyatı ciddi oranda düştüğü için öbürünü iade edip daha makul bir fiyata almak için tekrar tüketici finansmanına başvurduğumda defalarca ret geldi. Anlamakta zorlanıyorum, kredi notum fazlasıyla yüksek. Bugüne kadar öğrenci olduğum dönem de dahil olmak üzere ne kredi kartı ödemelerimi ne de kredi vb. bankaya olan ödemelerimi tek gün geciktirmedim. Hep erkenden fazla fazla yatırdım. Bu finansman desteğini buna rağmen bana değil de kime vereceksiniz? Defalarca denememe rağmen banka bir türlü finansman desteği vermiyor ama mobil bankacılık hesabımdan baktığımda alabileceğimi görüntülüyorum, tanımlı kampanyalar arasında görünüyor. Lütfen, almak istediğim telefonu gayet makul bir fiyata bulmuşken bankanın 1.99 oranlı finansman desteğinden faydalanmak istiyorum. Diğer bankalar ile arasında 1 puanlık bir fark bile ciddi fark ödememe sebep oluyor. Bankadan memnuniyetim adına bu konuda destek istiyorum.

15 Kasım 2024 12:07 (Şikayetten 49 dakika sonra)
15 Kasım 2024 17:33

Lütfen bu talebimin karşılanması konusunda yanımızda olsanız yeterli olacak bankanızla müşteri olarak ilk deneyimlerimi yaşıyorken uygun finansman koşullarınızdan yararlanmak için açtığım hesabımın amacına uygun olan makul talebimin karşılanmasını istiyorum. Sürekli red geliyor. Kamu çalışanıyım. Kredi notum yüksek hiç geç ya da eksik ödemem olmadı hangi sebepten avantajlı alışveriş kredinizden faydalanamıyorum anlamam mümkün değil.

18 Kasım 2024 14:44

Talebime ilişkin hala bir gelişme ya da dönüş alamadım. Bankanızı ilk defa deneyimledim ama bu kadar ağır aksak dönüş beklemiyordum. Anladım ki sizden hizmet ya da dönüş alamam mümkün olmayacak, ilk fırsatta bankanızda açtığım hesabımı da kapatacağım. Aktif bir müşteriniz olabilecekken olması gereken imkanı sunmadığınız için memnuniyetsiz bir şekilde bankanızda açtığım hesabımı ilk fırsatta kapatmayı düşünüyorum.

Gökhan sonucu yetersiz buldu

11 Kasım 2024 14:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 11:02
Kredi Onayı Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk'ten Beklenmedik Kredi Engeli

09 Şubat 2025 12:55