Koton Çalışanlarının Kabinde Verdiği Rahatsızlık

Koton Çalışanlarının Kabinde Verdiği Rahatsızlık
Işıl
30 Mart 2024 22:08

Bugün Koton mağazasına gittim ve elimde iki şort ile bir bluz denemek üzere kabine doğru ilerliyordum. Kabindeki görevlilerden biri bana bakıyordu. Kabine yöneldiğimde ise kadın hemen arkamda durarak içeri bu kadar ürünle giremeyeceğimi söyledi. Bunun üzerine sıra beklemeye devam ettim ve görevli kadın, oradan ayrılana kadar yaklaşık beş dakika boyunca yanımda bekledi ve ayrılmadı. Daha sonra ben çıkıp reyonların oraya gittiğimde hâlâ beni takip ediyordu. Nereye gitsem peşimdeydi ve sanki hırsız muamelesi görmekteydim.
Bu durumdan gerçekten çok rahatsız oldum. Hiç hoş olmayan bu deneyim yüzünden almayı düşündüğüm ürünleri almadan mağazadan ayrılmak zorunda kaldım. Resmen rencide edildim. Lütfen çalışanlarınıza gerekli uyarılarda bulunun. Teşekkürler.

30 Mart 2024 22:46 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Merhaba Işıl Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

03 Nisan 2024 12:43

Efdal
09 Aralık 2023 16:26

Gülcan
01 Ağustos 2025 23:48
Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
10 Şubat 2024 15:01
"İlginizden dolayı teşekkür ederim"
Koton Kategorileri