Serkan
03 Ekim 2024 19:06

Koçtaş firmasından 19.08.2024 tarihinde aldığım, 03.10.2024 olmasına rağmen kullanamadığım, satıcısı Gaziantep olan LG marka su arıtma cihazını aldım. Gelip kurdular, 'tamam' deyip gittiler. Su, çeşme suyu gibi. Aradım, ürünün içine membran filtre koymamışlar, 'gönderelim' deyip gönderdiler. Şimdi servis, 'siz kendiniz takın' diyor. 5 yıl garanti verdiniz, gelip takın, suyun pH değerini ölçün diyorum, 'tamam' deyip bugün yarın deyip gelmiyorlar. Ürünü alalı 2 ay oldu ve ürünü kullanamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Bu sürede ücret ile aldığım damacana sularının fişlerini topladım, Hakem Heyeti'ne teslim edip zararımın karşılanmasını isteyeceğim. Ben Koçtaş'a güvenip ürün aldım. Koçtaş, 'biz bir şey yapamayız, satıcıyla iletişim kurun' diyor. Satıcı ile iletişim kuracaksam, Koçtaş olarak sen niye varsın? Hakem Heyeti, Koçtaş'ı görmezden gelmez ama bu Koçtaş'tan yaptığım 2. alışverişim, ikisi de sorunlu, ikisinde de Koçtaş ilgisiz. Koçtaş'ı kesinlikle kimseye tavsiye etmeyi düşünmüyorum ve şikayetin altına otomatik doldurduğunuz cevaplarla ilgilenmiyorum.

03 Ekim 2024 19:15 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Serkan Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 14:35
su-aritma-cihazinda-surekli-atik-su-sorunu-6.pdf
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 18:58

Betül
09 Eylül 2023 14:08

Koçtaş Su Arıtma Cihazında Koku Problemi Ve Yetersiz Servis Desteği!

Serdar
05 Mart 2025 11:53
Koçtaş Su Arıtma Cihazında Koku Problemi Ve Yetersiz Servis Desteği!
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

11 Ocak 2025 18:06