Koçtaş Montaj Ve Nakliye Mağduriyeti

Koçtaş Montaj Ve Nakliye Mağduriyeti
Muhammed
18 Mayıs 14:15

20460082004400017592 bilgi numaralı siparişimde bulunan laminant parke montajı için Koçtaş tarafından yönlendirilen, kendilerini usta olarak tanıtan kişiler montaj için fazladan elden para talep etti ve vermeyince montaja gelmeyeceklerini söylediler. Koçtaş ile iletişime geçtiğimde sorunu çözemediler ve montaj ücretinin iadesini yaparak dışarıdan başkasına yaptırmamı önerdiler. Beni neden iki hafta boyunca oyaladınız? Koçtaş'ta mağdur olduğunuzda çözüm olarak 'biz bunu beceremedik, alın size paranız, ne haliniz varsa görün' demek, kurumsallıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir tavırdır. Ya çalıştığınız taşeron şirket ve işçileri doğru düzgün seçin ya da bir mağduriyet olduğunda arkasında durun, ağırlığınızı koruyun ve işi tamamlayın.

18 Mayıs 15:02 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba Muhammed Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Koçtaş Ürün İadesi Yapamıyorum

Engin
13 Kasım 2023 20:14

Cihan
01 Temmuz 17:21
"Depoda bekletme süremi 15 eylüle uzatan Koçtaş Ankamall Necla hanımın uyumlu yaklaşımı adına teşekkür ederim"
Koçtaş Depoda Tutma Ve Montaj Hk.

Koçtaş Sözünde Durmamak. Montaj Lı İs Yaptırmayın.

Fatih
08 Haziran 13:10