12 Aralık 2024 12:22

Trendyol üzerinden 6 Eylül 2024'te 2 adet gri renk koduyla (metal inoks) Kiwi Otomatik Tuz Ve Karabiber Değirmeni aldım. Haftasına 1 tanesi arızalandı.
Kiwi teknik servis müşteri hizmetini aradım. Faturamı, arızayı belirten mektup yazın, ürünü açılan kodla servise gönderin dediler.
20 Eylül- 237063783 alıcı numaralı- 98874336 teslimat numaralı gönderimle yolladım. Ancak akabinde servis yetkilisi ürünün '' çalışmıyor'' açıklaması yapılmış bir raporuyla beraber, benim aldığım ürünle alakası olmayan bambu model bir öğütücü yolladı. Çift kullanmak amacıyla ürünle alakası olmayan ürünü kabul etmedim, tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Benden yine açıklama mektubu ve fatura istendi ve 14 Ekim -98118413 teslimat numarası ile tekrar ürünü yolladım. Servisten tarafıma bu sefer bambaşka siyah bambu bir öğütücü yollandı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Benden tekrar açıklama mektubu yazmamı ve ürünü servise yollamamı istediler.
25 Ekim- 98105719 teslimat numarası ve açıklama mektubuyla tekrar yolladım. Teknik servisteki aynı kişi tarafıma aynı ürünü paket dahi açılmadan geri yolladı. Bunun üzerine Trendyol'a şikayet ettim. Trendyol
21 Kasım- 8962715419 numaralı teslimat ile iade oluşturdu ve ilgili adrese yollamamı istedi, yolladım. Bir hafta sonra Trendyol'dan bir mail aldım. ''Ürünün Kiwi teknik servis tarafından incelendiği ve üretimden kaynaklı bir arıza olmadı yönünde bir açıklama yapıldığını ve ürünün tekrar bana geri yollanacağını '' söylediler.
1. Üretimden kaynaklı sorun olmadığı bahsi geçen ürün benim sipariş ettiğim faturalı ürünüm değil. Bana dayatmaya çalıştıkları farklı bir ürün. Dolayısı ile bu benim muhatabım olan bir durum da değil.
2. Bir teknik servis bir müşteriyle nasıl bu kadar lakayıt ve küçük düşürücü bir muamele edebilir?
3. Satın almadığım bir ürün bana nasıl zorla kabul ettirilmek istenir?
4. Trendyol ne olursa olsun müşterisine kendi üzerinden alınmış, ama başka ürün gönderilmiş bir ürüne mecbur bırakabilir.
Sonuç olarak ürünün stok durumu yok ise parasının tarafıma iade edilmesini istiyorum. Zevkime, mutfağıma hiç uymayan ve çiftiyle alakasız olan ürünü tabii ki kabul etmiyorum.
Kiwi teknik servis kabusunun ivedilikle çözülmesini ve para iadesinin yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.
İlgili raporlar resimler ektedir.

profile profile

Özge

Benzer bir tecrübeyi ben de yaşadım. Lütfen bu platform dışında da ilgili makamlara şikayetimizi yapalım. Görüyorum ki tüketiciye karşı takınmış oldukları ilgisiz tavır ortak. Bunun değişmesi adına gerekiyorsa ilgili makamlar tarafından caydırıcı önlemler alınsın. Şahsim adına ödemiş olduğum tutarın yanında müşteri hizmetleri ile aramızda geçen ve hiçbir fayda sağlamamış konuşmalar ve kargo şirketi arasında mekik dokurken harcamış olduğum kıymetli vakte çokça üzülüyorum. Kiwi pişmanlıktır

25 Mart 2024 14:56
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 13:27
Elektrikli Cezve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Teknik Servis Ve Kargo Sorunu

11 Şubat 10:07