Simge sonuçtan hiç memnun değil

Köpeğimle Seyahat Kabusu: Kamil Koç'un Hayvanseverlik Eksikliği

Köpeğimle Seyahat Kabusu: Kamil Koç'un Hayvanseverlik Eksikliği
15 Ekim 2024 15:00

Kamil Koç firmasına küçük ırk köpeğim ile bindim, yolculuk boyunca kafesinde kalması söylendi. 7 saat boyunca sıkıntıdan viyaklayarak seyahat etmesi mümkün olmadı ve yarı yolda inmek zorunda kaldım. Başka firmalar çok rahat kucağıma almama izin veriyor. Yolculuk esnasında muavinin dikte etmesi ve köpeğimi kafese sokmamı söylemesinden çok rahatsız oldum. Bir daha asla bu firma ile seyahat etmeyeceğim. Hayvanlara saygısı ve sevgisi olmayan insanlarla, empati yoksunu insanlarla iletişim kurmak ve anlayışlı olmalarını beklemek zor oluyor. Uçakta bile kucağımda gidebiliyorken 7 saat yolculukta sürekli kafesinde kalmasının dikte edilerek istenmesi hiç hoş değil. Bu da bir can ve stres oluyor. İlk defa köpeğimle otobüse binmedim, diğer firmalar ılımlıyken neden Kamil Koç böyle?

03 Kasım 2024 15:51

Aynı durum benim başıma geldi 1 ay geçti ve şikayetime dönüş yok. Yarı yolda indirildim, ücretim iade edilmedi. Evcil hayvan taşımıyoruz diye belirtsinler kurallarında ve bizde ona göre binmeyelim bu firmada uzun süre var olmasın böylece. Yazıklar olsun size

Ek
Simge
Simge
20 Ekim 2024 16:43

Muavin kafesden çıkarsa yarı yolda indireceğini söyledi beni ve İzmir'de yolculuğumu sonlandırmak zorunda kaldım İstanbul'a gidiyordum. Saygısız sevgisiz insanlar küçücük bir köpeği eşya gibi görüyor. Kimse de rahatsız olmadı bizden, kendi kendilerine iş güzarlık yapıyorlar

23 Ekim 2024 15:47 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Şeyma sonuçtan memnun

01 Mart 2024 23:32

15 Temmuz 2023 17:45

Mihriban
31 Temmuz 2023 11:18
Didem sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 16:46

20 Ekim 2023 14:32