Kamil Koç Zonguldak Otogar Çalışan Yazıhane Görevlisi

21 Ocak 2024 22:21

14 Ocak 2024 akşam saat 22:00'de Zonguldak otogarına geldim. İstanbul için bilet almak üzere Kamil Koç yazıhanesine yöneldim. Oradaki bay çalışan, vezne görevlisine tekli koltuk olup olmadığını sordum. Görevli, 'Var, iki adet' dedi ve '18 numara ile 27 numara' olduğunu söyledi. Ben de 'Tamam, 27 numara olsun' dedim. Ücretin internette her yerde 500 TL olarak göründüğünü belirttim. Ancak bana 515 TL olduğunu söyledi. Kabul ederek hesap kartımdan ödeme yaptım. Görevli '27 numara' dedi ve biletin telefona geleceğini söyledi. Bu işlem sırasında 20 dakika bekledim. Görevli, arada eşiyle olduğunu düşündüğüm bir telefon görüşmesi yapıyordu. Ancak görevlinin tavırları normal değildi. Uykusuz gibi masaya yaslanıyor ve düşecek gibi duruyordu. Telefonla konuşuyordu ve benim işlemimi bekletiyordu.

Biletin telefona mesaj olarak geleceğini bekledim fakat gelmedi. Tekrar yazıhaneye gidip durumu izah ettim. Görevli bilgisayarı güçlükle kullanıyordu ve bilet almadığımı iddia etti. Neyse ki pos cihazından kartla yaptığım ödemeyi gösterdim. Sonra '18 numara var' dedi. Ben de 'Az önce 27 numarayı verdin' dedim ama anlamadı. Bankoda yarım saatten fazla beklediğimi düşünüyorum. Kamera kayıtlarını inceleyin. Sonunda bilet 18 numaraya kaydedildi. Görevli önce bilgileri yanlış girmişti. Diğer firma görevlileri gelip yardım teklif ettiler, ama 'Tamam, yaptım' dedi. Biletim online mesaj olarak gelmedi. Bence böyle görevlileri firmanızda nasıl çalıştırıyorsunuz, anlamıyorum. Bir daha Kamil Koç'u kesinlikle kullanmam. Bu arada, 14 Ocak 2024 akşamı yazıhanenin kamera kayıtlarını incelemenizi öneririm. Şimdi inanmayabilirsiniz.

22 Ocak 2024 11:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

22 Kasım 2024 20:47
Kamil Koç İle Yaşanan Büyük Mağduriyet
Kamil Koç İle Yaşanan Büyük Mağduriyet

Rahşan
16 Nisan 2024 12:23
Utkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 10:10
Bayram Yoğunluğunda Kamil Koç İle Yaşanan Büyük Mağduriyet

Otobüs Beni Dinlenme Tesisinde Bırakıp İletişim Kurmadı, Mağdur Oldum

22 Nisan 2025 22:27
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 08:26

Kamil Koç Kategorileri