Kamil Koç Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar

Kamil Koç Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar
13 Nisan 2024 17:29

13/04/2024 tarihinde Antalya'dan Ankara'ya bindiğim Kamil Koç otobüsünde beklenmedik durumlarla karşılaştım. Uzun bir aradan sonra bu firmadan bilet aldım ve maalesef hayal kırıklığına uğradım. Yolculuğumuz sırasında, 25 numaralı koltuğun emniyet kemeri ile ilgili bir sorun yaşandı ve şoförün bu konudaki tutumu tatmin edici değildi. Muavine durumu ilettiğimizde 'gelmeyenler var' şeklinde yanıt alarak gerçek dışı bir açıklama ile karşılaştık. Televizyonun açılması konusunda da aynı muhataplıkla karşılaştık; söz verilmesine rağmen gereken ilgi gösterilmedi. Kulaklıklar dağıtılmadı ve aracın koltukları da teknik sorunlarla doluydu. 29 numarada oturan bir yolcunun koltuğu kendiliğinden aşağı kayıyordu ve muavine bildirdiğimizde, sorunun olmadığını ima eden bir tutum sergilendi. Aracın içi temizlenmemiş ve gürültülü bir ortamda seyahat etmek zorunda kaldık. İkram olarak dağıtılan ürünlerin sunumu da yetersizdi. Televizyonun çalışmaması gibi teknik bir sorun daha yaşandı ve personelin bu duruma karşı tutumu hayal kırıklığı yarattı. Bu deneyimim sonucunda firmadan memnun kalmadığımı ve haklarımı helal etmediğimi belirtmek isterim.

13 Nisan 2024 17:39

!

13 Nisan 2024 17:41

Kırmızı ışıkta beklerken ki ses rezalet ötesi

14 Nisan 2024 14:47 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Hüseyin
01 Ocak 2024 14:43
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Emircan
06 Mayıs 2024 06:03
Kamil Koç Firması Klon Bilet Satıyor
Kamil Koç Firması Klon Bilet Satıyor
Atacan sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 00:54
Acun sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2025 12:12

Kamil Koç Kategorileri